reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Dziękuje dziewczyny za komplementy. Ja dzisiaj co chwila zerkam na to zdjęcie i robie maślane oczy.. :) Wcześniej nie miałam tak wyraźnego zdjęcia.

Flammie - super !!!
Cieszę się że pisałyście trochę o porodach....Ja tak naprawdę to chyba bardziej teraz się boje niż za pierwszym razem. Wiem, że to do przejścia ale jakoś tak jak sobie pomyśle o nacinaniu krocza i szyciu .....eh:sad::baffled:Wiem też, że jak już będę miała malucha przy sobie to zapomnę o wszystkim, ale cóż zostało coraz mniej czasu więc coraz więcej myślę o tym:yes:

Na koniec 37 tygodnia moj synek zrobil niespodzianke i sie obrocil... waga 3500, malo wod plodowych a on fiknal, gdy juz kazdy mowil ze nie ma szans. Czulam jednego dnia, ze sie wierci mocno, ale nic nie bolalo, nie przypuszczalam ze wtedy sie obrocil.
Tylko, ze teraz ma dwa razy pepowine wokol szyi i chyba sie przez to nie zdecyduje na porod naturalny.

Wody plodowe 2.9 , ale nie wiem w jakich jednostkach., bo nigdzie nie mam tego zapisanego, tylko sie zapytalam na wizycie, bo ostatnio mialam na dolnej granicy. myslicie ze to chodzi tylko o to AFi ?
W takim razie nie wiem czy nie powinni mnie wyslac do szpitala :/
Za 4 dni mam miec kontrole i mam miec spakowane najwazniejsze rzeczy, bo byc moze bedzie cesarka...
Nie wiem czy to przez ta pepowine czy wody. Maja na pewno kontrolowac czy pepowina sie nie zaciska, robili mi jakis pomiar i jeszcze jest bezpiecznie.
Zaluje tylo ze nie dopytalam o te wody.

Truskawka tobie juz 38 tydzien idzie! Za niedługo powitasz swoje dzieciatko ;) u mnie tez owuniety pepowina, z tyn ze lekarz namawia mnie na porod sn..

A ja się boję najbardziej szycia, bo nacinania nie czuć, a lekarz u mnie np nie czekał aż Znieczulenie zacznie działać - skakałam jak głupia tam przy każdym ukluciu..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry