reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Taq trzymam kciuki zabys jak najdluzej w dwupaku wytrzymala :)

Aga lez jak najwięcej :)

Gwiazda_237 najważniejsze ze z dzidzia wszystko w przadku [emoji813]

Flammie ciesze sie ze wszystko u Was dobrze.

Lila zdarzają sie nawet kilogramowe rozbieżności przy porodzie.. Maks jak dobrze pamietam z pol kg roznicy mial. Musze az sprawdzic z ciekawosci.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Julka też bym chciała taki dowód na męskość synka. Nie miałabym wtedy żadnych wątpliwości ;)
U mnie było 700g różnicy. Maly na usg miał niby 3800 a po porodzie 3100.

Julka - świetne zdjęcie!!!
Gutka - bardzo się cieszę!!
Needi - oni są całkiem różni, już od porodu byli. I z wyglądu i z charakteru więc chyba może tak być :)
Fazerkam, Olciak - dzięki :)

My dzisiaj po wizycie.Malutka ma 1520g (na 31 tydz w normie),ułożona główką do dołu-tak właśnie czułam po ruchach;-)
wyniki w normie,tylko jakiś śluz w moczu mam,ale nic z tym nie robimy narazie.
pobrali mi krew na transaminazy wątrobowe i bilirubinę bo strasznie mnie swędzi skóra i jak bedzie zły wynik to zadzwonią(oby nie),a jak ok to widzimy się za 3 tyg;-)

Poprosiłam lekarkę,żeby jeszcze raz sprawdziła płeć i mówi że na 100%dziewczynka,więc zaraz się rzucę w wir zakupów-widziałam takie dzisiaj słodkie sukieneczki roz62 ale ceny mnie zabijaja- ok 50-60zł-chyba przesada-będe na allegro polować;-)

W każdym razie jest ok;-)
IMG_20160324_110820.jpg

Załączniki

• IMG_20160324_110820.jpg
    IMG_20160324_110820.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 425
Hehe Mała kciuka wyciąga :D

Zazdroszczę możliwości kupowania tych cudnych ciuszków dla dziewczynek :) Mam nadzieję że ja też niedługo będę mogła hehe. Dużo ładnych ciuszków można znaleźć, tańszych też :) Ogólnie dla dziewczynek są śliczne rzeczy.

My dzisiaj po wizycie.Malutka ma 1520g (na 31 tydz w normie),ułożona główką do dołu-tak właśnie czułam po ruchach;-)
wyniki w normie,tylko jakiś śluz w moczu mam,ale nic z tym nie robimy narazie.
pobrali mi krew na transaminazy wątrobowe i bilirubinę bo strasznie mnie swędzi skóra i jak bedzie zły wynik to zadzwonią(oby nie),a jak ok to widzimy się za 3 tyg;-)

Poprosiłam lekarkę,żeby jeszcze raz sprawdziła płeć i mówi że na 100%dziewczynka,więc zaraz się rzucę w wir zakupów-widziałam takie dzisiaj słodkie sukieneczki roz62 ale ceny mnie zabijaja- ok 50-60zł-chyba przesada-będe na allegro polować;-)

W każdym razie jest ok;-)
Zobacz załącznik 757765
Mała pokazuje że jest ok mamo:laugh2:

reklama
Jestem w szoku, że kupiłam tanio taki ładny komplet, ale ja to jak mam czas to wszędzie chodzę i oglądam. Był ostatni z jakiejś kolekcji i taka przecena z 45zł to tanio. Minky mam kocyk i podusie, ale to za ciepłe materiały :/

Do góry