reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
No to mój synuch będzie znowu lysolkiem i pewnie tak jak z bratem będzie problem z włosami do roczku :p

Ja tez nie wiedziałam ze na usg można zobaczyc włoski a gin na ostatnim usg mówił ze widzi ze sa wiec moze bedzie mała czuprynka. :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Flammie - świetne zdjęcie :D
O! Nieufna - Dzięki :)
Olciak - ja też długo łysa byłam, Mikołaj po mnie, za to Nikodem urodził się z włosami, a teraz nie wiem jak jest :)

My już po usg. Tosia super rośnie, waży już 1400 g, czyli zgodnie ze swoim wiekiem. Mrugała oczami i mlaskała :-) dzień mam już ustawiony z uśmiechem na ustach :-)
I z szyjką też wszystko ok, 4cm.
Dobrego dnia Wam życzę!

My już po usg. Tosia super rośnie, waży już 1400 g, czyli zgodnie ze swoim wiekiem. Mrugała oczami i mlaskała :-) dzień mam już ustawiony z uśmiechem na ustach :-)
I z szyjką też wszystko ok, 4cm.
Dobrego dnia Wam życzę!
A który tydzień?

reklama
Mój ewidentny chłopiec ❤
1630 gramów miłości ❤

Załączniki

• 20160513_154759.jpg
    20160513_154759.jpg
    241,3 KB · Wyświetleń: 113
Do góry