reklama
Mam się nie martwić tak powiedziala mi ta Pani doktor bo to ciąża bliźniacza takie małe anomalie się mogą zdążyć. Ale żeby mieć pewność że wszystko jest ok to za 6 tygodni znowu echo...
Duże? Ta jedna pokrywa się z tygodniami ciąży a druga jest młodsza o kilka dni ale to od początku [emoji4]
Duże? Ta jedna pokrywa się z tygodniami ciąży a druga jest młodsza o kilka dni ale to od początku [emoji4]
Jak tak czytam o wadze Waszych maluchów to faktycznie, każdy rosnie swoim tempem a tygodnie są podobne moja w 22tyg miała 490g, więc myślę że teraz w 30 tyg spokojnie ma ponad kg.
Patuska- delikatne dziewczynki będą i pewnie drobniutkie <3
Doris- super, że wszystko ok myślałam,że cos poważnego się stało a tu proszę jakie nowinki
Kasiulka- ja dopiero zaczynam produkcję , ale chciałabym 2 dzieci, ale mój mąż bardzo chciałby synka to zobaczymy kiedy wyjdzie
Doris- super, że wszystko ok myślałam,że cos poważnego się stało a tu proszę jakie nowinki
Kasiulka- ja dopiero zaczynam produkcję , ale chciałabym 2 dzieci, ale mój mąż bardzo chciałby synka to zobaczymy kiedy wyjdzie
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Mam się nie martwić tak powiedziala mi ta Pani doktor bo to ciąża bliźniacza takie małe anomalie się mogą zdążyć. Ale żeby mieć pewność że wszystko jest ok to za 6 tygodni znowu echo...
Duże, duże. Blixniaki zwykle jednak rodza się mniejsze, a one wcale nie odstają od naszych pojedyńczych! Słuchaj lekarki i nie martw się, no chyba wie co mówi ;-)
Jak tak czytam o wadze Waszych maluchów to faktycznie, każdy rosnie swoim tempem a tygodnie są podobne moja w 22tyg miała 490g, więc myślę że teraz w 30 tyg spokojnie ma ponad kg.
Ja mam 3 rodzeństwa, nie wyobrażałam sobie mieć jedno dziecko (choć nikogo nie oceniam i nie namawiam), a cieszę się niezmiernie że mam dwie córeczki. Wspólnie się bawią, starsza pomaga w domu, młodsza też zaczyna mieć takie zapędy. I pisałam tu już o tym, ale bardzo bardzo chciałam mieć syna..... Nie mogłam przestać o tym myśleć, to była moja obsesja. A jak widziałam małe dziecko, niezależnie od płci, to myślałam sobie: jak to?? ja miałabym już nie być w ciąży?? niemożliwe!! No i udało się, jest ciąża, jest i chłopiec.....Mam nadzieje, że ktoś tam na górze nie pomyśli sobie, że już wyczerpałam swój limit szczęścia ;-)
KKasiulka... znajomi mówia ze są duże a ja brzuch jak w pojedynczej ciąży. Lekarz zaś ze są odpowiednie co do tygodnia ciąży.
Wiec...się nie martwię...
Ja miałam 3840 jak się urodziłam a mąż 2650 wiec możliwe ze jedna będzie za tata druga za mama...
Ja miałam 3840 jak się urodziłam a mąż 2650 wiec możliwe ze jedna będzie za tata druga za mama...
iwonaimaja
Fanka BB :)
my po USG dzidzia super przybrała na dzień dzisiejszy 1109g w środę tydzień temu było 894g przepływy wszystko w porządku
ale żeby nie było tak kolorowo to wód płodowych mniej w granicach normy ale na najniższym poziomie trzeba kontrolować
ale żeby nie było tak kolorowo to wód płodowych mniej w granicach normy ale na najniższym poziomie trzeba kontrolować
ja na odwrót, ciąża pojedyncza a obcy, niewtajemniczeni ludzie pytają mnie o bliźniakiKKasiulka... znajomi mówia ze są duże a ja brzuch jak w pojedynczej ciąży. Lekarz zaś ze są odpowiednie co do tygodnia ciąży.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Gratuluję udanych wizyt,
IwonaiMaja i inne dziewczęta wizytujące w ostatnim czasie, możecie podać mi swoje wyniki z usg, chodzi mi o: bpd, ofd, hc, efw, tcd, ac, fl (ja mam takie oznaczenia na usg)
IwonaiMaja i inne dziewczęta wizytujące w ostatnim czasie, możecie podać mi swoje wyniki z usg, chodzi mi o: bpd, ofd, hc, efw, tcd, ac, fl (ja mam takie oznaczenia na usg)