reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Madziolina - super wieści! Piękna waga :-)

Ja też dzis miałam wizytę, Mały waży 1100g, wg wymiarów o tydzień większy. Moje ciśnienie dobre, bez leków, szyjkę badał, ale nic nie mówił, więc na pewno OK. Synek ruszał się i kręcił we wszystkie strony..... Cieszę się tymi odczuciami, bo jest mi to dane po raz ostatni..... Ale.....nie żałuję, nie jest mi smutno, teraz będę spełniona i szczęśliwa w pełni.....
Brawo :)
My mamy wizyte w poniedzialek zobaczymy jak tam wszystko wyglada.

reklama
Dziewczyny, ja się nie zarzekam, że to ostatnia ciąża ;-) Takie mam plany i przeczucia. I M. raczej na więcej nie da się skusić :D :D :D

Ciesze się, że tak ładnie te nasze dzieciaczki rosną :-) I wieści dobre przynosicie - nic tylko się cieszyć :-)

Powodzenia na wizytach!!!!

Ja bym chciała jeszcze jedno ale chyba nie dałabym rady finansowo dać im to co najlepsze. I mąż nie chce, chociaż mu mówię że chlopaka niech spróbuje zrobić.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie planuję więcej dzieci. W tej kwestii jesteśmy z mężem zgodni. Zawsze chcieliśmy mieć dwójkę. Chcemy córkom zapewnić odpowiedni byt i szczęśliwe życie. No i będą miały siebie. :)

reklama
Hej
Ja dzisiaj miałam.kolejne usg, bo jestem w szpitalu. Mały znów się słabiej ruszal i napisałam do gina sms. Oddzwonil i kazał mi jechać do szpitala. Chciał też sprawdzić jak rośnie Maluch bo tydzień temu był w normie ale na dolnej granicy (jakoś 965 g ważył - nie mam opisu z usg przy sobie) .
Dziś po usg robionym przez dwóch lekarzy wyszło ze waży 1286 G wiec pięknie i juz nie jest w dolnej granicy tylko powyżej średniej.
Ktg prawidłowe i Maluch się rozkręcił, kopie jak zawsze. Obrocony jest plecami do mojego brzucha więc może stąd te słabe ruchy.
Jestem juz spokojna i szczęśliwa.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry