reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Madziolina - super wieści! Piękna waga :-)

Ja też dzis miałam wizytę, Mały waży 1100g, wg wymiarów o tydzień większy. Moje ciśnienie dobre, bez leków, szyjkę badał, ale nic nie mówił, więc na pewno OK. Synek ruszał się i kręcił we wszystkie strony..... Cieszę się tymi odczuciami, bo jest mi to dane po raz ostatni..... Ale.....nie żałuję, nie jest mi smutno, teraz będę spełniona i szczęśliwa w pełni.....
Brawo :)
My mamy wizyte w poniedzialek zobaczymy jak tam wszystko wyglada.

reklama
Dziewczyny, ja się nie zarzekam, że to ostatnia ciąża ;-) Takie mam plany i przeczucia. I M. raczej na więcej nie da się skusić :D :D :D

Ciesze się, że tak ładnie te nasze dzieciaczki rosną :-) I wieści dobre przynosicie - nic tylko się cieszyć :-)

Powodzenia na wizytach!!!!

Ja bym chciała jeszcze jedno ale chyba nie dałabym rady finansowo dać im to co najlepsze. I mąż nie chce, chociaż mu mówię że chlopaka niech spróbuje zrobić.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie planuję więcej dzieci. W tej kwestii jesteśmy z mężem zgodni. Zawsze chcieliśmy mieć dwójkę. Chcemy córkom zapewnić odpowiedni byt i szczęśliwe życie. No i będą miały siebie. :)

reklama
Hej
Ja dzisiaj miałam.kolejne usg, bo jestem w szpitalu. Mały znów się słabiej ruszal i napisałam do gina sms. Oddzwonil i kazał mi jechać do szpitala. Chciał też sprawdzić jak rośnie Maluch bo tydzień temu był w normie ale na dolnej granicy (jakoś 965 g ważył - nie mam opisu z usg przy sobie) .
Dziś po usg robionym przez dwóch lekarzy wyszło ze waży 1286 G wiec pięknie i juz nie jest w dolnej granicy tylko powyżej średniej.
Ktg prawidłowe i Maluch się rozkręcił, kopie jak zawsze. Obrocony jest plecami do mojego brzucha więc może stąd te słabe ruchy.
Jestem juz spokojna i szczęśliwa.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry