reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Madziolina gratuluję wizyty [emoji2]

Duże te wasze dzieci. Ja mam wizytę w piatek a to będzie leciał 28 tydz. Ciekawe ile będzie ważyć moja Majeczka[emoji5]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się z udanych wizyt :)
Powodzenia życzę tym, które będą wizytować niedługo.

Ja muszę czekać do 12.05 na USG... tak strasznie długo :-p

Madziolina - super wieści! Piękna waga :-)

Ja też dzis miałam wizytę, Mały waży 1100g, wg wymiarów o tydzień większy. Moje ciśnienie dobre, bez leków, szyjkę badał, ale nic nie mówił, więc na pewno OK. Synek ruszał się i kręcił we wszystkie strony..... Cieszę się tymi odczuciami, bo jest mi to dane po raz ostatni..... Ale.....nie żałuję, nie jest mi smutno, teraz będę spełniona i szczęśliwa w pełni.....

Ja już po wizycie. Mały waży 1228 g, stan wód w normie, ale za to chyba z wrażenia ciśnienie moje 158/100 :realmad: i do kontroli....Teraz muszę kontrolować ciśnienie a w razie co, będę brała leki. Jutro po porannym mierzeniu ciśnienia mam zadzwonić do swojej gin. i wtedy postanowi co dalej. Zostaje Filip więc powoli zakupowe szaleństwo czas zacząć :biggrin2:

Waga super !!1 No i imię piękne :-) :) tak miałby na imię mój synuś tym razem ...gdyby nie miał pipki :-D

Doris synuś cudny !!! pamiątka super

Kasia ja już mam nauczkę coby nie zarzekać się, że już więcej żadnych dzieciaczków. Tak właśnie zarzekałam się po dwóch wymarzonych , wyczekanych córeczkach. Aktualnie w brzuszku trzecia siedzi :-D i choć bardzo kochana to jednak nie planowana.

Też jestem ciekawa ile waży moja mała księżniczka. Przekonam się w czwartek 28 :-) :)

reklama
Do góry