reklama
Jej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 .Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.
madziolina_p
Fanka BB :)
A to dziwne Kochana zeby sie chlopiec w dziewczynke zamienil ale poczekajcie, dlatego ja sie wstrzymuje z zakupami. Ja mam jutro wizyte i licze ze bedzie ok i sie na 100% juz pokazeJej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 .Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.
fazerkamm
U mnie tez nie mierzą kosci nosowej, kosc nosowa mierzy sie tylko na tym pierwszym genetycznym usgHmmm a dlaczego mi nie zmierzyl?? Każda z Was na połówkowym miała mierzoną???
Asiak najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok a w razie w wozek możecie wymienic? Albo ktoras może będzie chciała kupic od Was co ma chlopca, spokojnie ze wszystkiego jest rozwiazanie
Ja też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.
reklama
Needi
To szybko następna. DobrE że wszystko okJa też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła
Następna wizyta 7.04.