reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Jej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 :(.Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.

Jej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 :(.Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.
A to dziwne Kochana zeby sie chlopiec w dziewczynke zamienil ale poczekajcie, dlatego ja sie wstrzymuje z zakupami. Ja mam jutro wizyte i licze ze bedzie ok i sie na 100% juz pokaze

Wystarczy ze wtedy to była pepowina a nie Fisior [emoji3]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Hmmm a dlaczego mi nie zmierzyl?? :( Każda z Was na połówkowym miała mierzoną???
U mnie tez nie mierzą kosci nosowej, kosc nosowa mierzy sie tylko na tym pierwszym genetycznym usg :)

Asiak najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok :) a w razie w wozek możecie wymienic? Albo ktoras może będzie chciała kupic od Was co ma chlopca, spokojnie ze wszystkiego jest rozwiazanie :)

Ja też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła :D
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.

reklama
Ja też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła :D
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.
To szybko następna. DobrE że wszystko ok

Do góry