reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Jej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 :(.Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.

Jej ja dziś po wizycie i mam mieszane uczucia. Od tygodnia jestem przeziębiona katar, kaszel i przez chwilę była gorączka 38.3 :(.Serduszko biło dobrze ok 140 uderzeń na minutę, waga 713g. Ale mam pić wodę bo mam mało wód płodowych, maluch słabo się wiercił i nie dał się podejrzeć. Ja od ostatniej wizyty schudłam i łączny bilans to 4.1 kg+.Ostatnia wizyta wskazywała na chłopca (Filip) a dziś moja gin mówi że co dziewczynka.....a ja jej na to że ostatnio był chłopiec....Wiec próbowała to dokładnie sprawdzić, ale nie dał się maluch podejrzeć. A my... cóż wózek zakupiony i to niebieski i trochę ciuchów z resztą się wstrzymuje. Następna wizyta 14.04.
A to dziwne Kochana zeby sie chlopiec w dziewczynke zamienil ale poczekajcie, dlatego ja sie wstrzymuje z zakupami. Ja mam jutro wizyte i licze ze bedzie ok i sie na 100% juz pokaze

Wystarczy ze wtedy to była pepowina a nie Fisior [emoji3]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Hmmm a dlaczego mi nie zmierzyl?? :( Każda z Was na połówkowym miała mierzoną???
U mnie tez nie mierzą kosci nosowej, kosc nosowa mierzy sie tylko na tym pierwszym genetycznym usg :)

Asiak najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok :) a w razie w wozek możecie wymienic? Albo ktoras może będzie chciała kupic od Was co ma chlopca, spokojnie ze wszystkiego jest rozwiazanie :)

Ja też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła :D
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.

reklama
Ja też po wizycie. Szyjka dluga,zamknięta,dzidzi 606g ,chowała się przed usg,a raczej tuliła do macicy-już chyba któryś raz robiła :D
W sumie tyle.Mam pilnować diety,tj nie obżerać się ze wzgl na wyniki krzywej...a i nowe leki mam ....
Następna wizyta 7.04.
To szybko następna. DobrE że wszystko ok

Do góry