reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Fazerkam - cudne zdjęcie!!! Śliczności!!! U mnie też różnica między chłopcami, nie dość, że w charakterach to i w wyglądzie, całkiem inni.
Ilona, cieszę się, że wszystko dobrze :)
Iwona, dobrze, że jest ok!

Iwona, moja ważyła 440g w 20 tyg i 6 dniu, ale na usg byłą starsza o 5 dni. Jak przybiera - nie wiem. Wszystko jest dobrze, gdyby było coś nie tak to by powiedziała, główka do góry!
Margerita - tak się cieszę!!!!! Super, super, super!!!!!!!!!!!!!! :)
Madziolnika - zaciskam kciuki!
Pauladabro - jest ok! Gdyby coś było nie tak, to by powiedział! Ale widzę, że masz tak jak ja, nie martw się, jest dobrze!! :)

Tak sobie staram tłumaczyć że gdyby było coś nie tak to na pewno by powiedział..ale chyba dopóki się nie urodzi i sama nie zobaczę że wszystko ok będzie mi ciężko uwierzyć... mam nadzieję, że będzie zdrowy jak ryba :)

Iwona, nic się nie martw. Mój maluch ostatnio był tydzień "młodszy" po wadze, a teraz z kolei już nawet "starszy" ;) także chyba każde dzieciątko rośnie po swojemu :)

margerrita, super wieści!!! :)
Paula, ja w ogóle nie miałam mierzonej kości nosowej na połówkowym. Nie stresuj się:)

Ostatnia edycja:
Ale teraz na tym etapie to fald karkowy nie0jest juz do oceny...bo wynik jest mało miarodajny. Najważniejszy pomiar to między 11 a 14 tc.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Paula, mi na połowowym learzpowiedział ze nosek ma 5 mm i powiedział żebym zrobiła amniopunkcję bo to moze świadczyć o zd. Nie zgodziłam sie na amniopunkcję ale zrobiłam test Nifty ( pappa miałam wczesniej i był dobry). Przez 1,5 tyg. czekania na wynik przeczytałam wszystkie możliwe strony w internecie o tym i strasznie panikowalam , całymi dniami płakałam. Poszłam do dwóch innych gin. na usg i jeden i drugi powiedział ze taka kość jest dobra. W piątek dostałam wynik Nifty i jest dobry.
Nie panikuj bo taka kość jest w normie, w dolnych granicach ale w normie.

Do góry