reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Jestem po połówkowym. Będziemy mieli drugą córeczkę. :) Jest cała i zdrowa, ale wg usg jest aż 10 dni młodsza niż wg om. Lekarz powiedział że wynika to z moich długich cykli i do faktycznego zapłodnienia doszło po prostu później. Córcia waży 324 gramy. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi że wszystko jest ok. A i starsza córka zadowolona że będzie miała siostrę. :)
To ja też mam córcie młodsza o 7 dni i rzeczywiście Owulacja wystąpiła u mnie później w 18 dniu cyklu (sprawdzałam testami owulacyjnymi) u mnie 3 córka[emoji6]

Jak to niektórzy mawiają więcej chłopców to sie rodzi jak ma byc wojna. Mi tak w sobote wyklarowali hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam,my też już po połowkowym termin z usg z 12tyg zgadza się z polowkowym usg i potwierdziło się będzie chłopak.Kurcze trzeci syn,nie wiem czy nie zwariuję przy tych facetach [emoji86] Maluszek zdrowy i to najważniejsze [emoji4]
Ale Ci zazdroszczę synka. U mnie 3 córa.

reklama
Do góry