Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi wywrożyli 3 synów ale mój powiedział ze będziemy do skutku próbować w sąsiedniej miejscowości mieszka rodzina gdzie babeczka ma 11cioro dzieci i uwaga sami chłopcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo... ciekawe... pomijając fakt, że do przyszłej środy ja nie będę wiedziała kto u mnie mieszkaPrzyjdzie mi na dniach laptop to ogarne nasza liste i będzie wiadomo kogo u nas wiecej
Nie znam się tak dokładnie, ale z tego co gdzieś tam słyszałam, chyba wiek kobiety jest ważniejszy, mężczyzna może dłużej zostać ojcemTez chciałam trojeczke ale nie wirm czy się wyrobimy czasowo. mój juz po 30..a jak znowu się będziemy starać rok albo i dłużej to obawiam się ze pozostanie na 2...a szkoda.
Czy ja wiem. U sąsiadow było 5 synów jak sąsiadka pojechała rodzic ostatniego to jak lekarz jej powiedział gratuluję ma Pani syna a ona dziękuję Ci Boże bo jakby była dziewczyna to maz by mi powiedział ze się puściłam [emoji3] no i tym oto sposobem jest 6 chłopa w tej rodzinie. A każdy z nich ma po córce [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] to jest dopiero losŻeby to się wiedziało juz wcześniej,to może i ja bym się dała przekonać.Teraz każdy ma dwójkę max 3 a kiedyś mieli po 6-7 i był mix dzieciaków i nikt nie maridził,zawsze trafiło się to co się chciało [emoji6]
A z jakich wskazań masz amnio?czy ktoras z Was mimala aminopunkcje? ja mam za dwa dni