reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Ja w poniedziałek te połowkowe

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
ja mam w poniedzialek usg :)

Ja też w poniedziałek mam polowkowe

Gratuluję udanych chyba wizyt. Ja w poniedziałek mam u mojego gina, wiec znów podejrze mojego Malucha. I pewnie jakieś ładne zdjęcie dostanę w 3 d, bo w środę na polowkowym byłam w szpitalu i mam na wydruku 36 zdjęć ale to takie malutkie do opisów są czyli zdjęcia główki, serca, nerek, żołądka, pęcherza itd itd.

Ja w poniedziałek te połowkowe

f2w3kw7ihyqz70ec.png

ja też połówkowe w poniedziałek!! :)
No to się wizytowy poniedziałek zapowiada:) super, czekamy na relacje samych dobrych wspaniałych wiadomości:)
Zazdroszczę Wam wizyt, ja dopiero usg połówkowe 1.03... już się nie mogę doczekać...
Jolcia a ja mam 2 marca, czyli jeszcze ponad tydzień ale i my się doczekamy:)

Super ze juz w poniedziałek wizytujecie! Ja dopiero w piatek polowkowe ale to juz i tak z górki. Za tydzień w piatek wizyta u gina prowadzącego. Oby wszystko u wszystkich było tak jak powinno. Tego Wam i sobie zycze:)

reklama
Do góry