reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

No
Ja po wizycie. I mamy parę [emoji106] [emoji3] Fisiorek jak się patrzy. Dziewczynka większą od brata [emoji5]

Mam anemię. Dostałam żelazo do tego wapń magnez. I zamówiliśmy krążek. Za tydzień zakładamy.

f2w3kw7ihyqz70ec.png
Tak myslalam ze u Ciebie będzie parka :) :) suuuuuuuper :) gratuluję! !!

Ja dopiero 15.03 mam polowkowe.. to będzie 23tc juz sie doczekac nie moge...

reklama
ja mam wizyte tylko, u mnie jeszcze za szybko na polowkowe, bede miala 16 i 31 marca polowkowe bo robie podwojnie.
ale ze wizyta razem z usg wiec sie ciesze.
ale od wczoraj stres juz mnie dopadl. dzidzia malo sie rusza. detektor pokazuje tetno, ale ja nie umiem tak by slychac cos bylo, tylko jak przyloze to pokazuje tetno, a boje sie tym za dlugo szukac tych odglosow, tylko szumy sa.
nawet dzis mi sie wizyta ze stresu snila pol nocy

ja mam wizyte tylko, u mnie jeszcze za szybko na polowkowe, bede miala 16 i 31 marca polowkowe bo robie podwojnie.
ale ze wizyta razem z usg wiec sie ciesze.
ale od wczoraj stres juz mnie dopadl. dzidzia malo sie rusza. detektor pokazuje tetno, ale ja nie umiem tak by slychac cos bylo, tylko jak przyloze to pokazuje tetno, a boje sie tym za dlugo szukac tych odglosow, tylko szumy sa.
nawet dzis mi sie wizyta ze stresu snila pol nocy
I teraz rozumiem czemu mąż zabronił mi kupować to urządzenie. Schiza i nic więcej...

Na pewno wszystko jest w porządku a szukanie na sile powodów do zmartwień nie jest dobre ani dla Ciebie ani maluszka.

Mnie lekarz sprowadził do pionu w piątek jak mu powiedziałam ze mam za mały brzuch jak na bliźniaki. I od tej pory póki czuje się dobrze nic się nie dzieje to nie ma co się denerwować... to ze maluszek się nie rusza nie musi znaczyć ze coś jest nie tak. One też czasami śpią [emoji3] albo tylko się bawią. A to dopiero połowa ciąży jeszcze nie raz dostaniemy takie kopniaki ze zebra będą nas boleć [emoji3]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Oj Patuśka no bliźniaki dały mi do wiwatu później ..oj bolały haki pod żebra ...Brzuch falował ,ruszał się jakby żył właśnym życiem :p

Ja również nie czuję ruchów a może czuję ale takie bardziej jak by się dziecko obracało żadnych kopniaków itp. Jutro już 21 tydzień ciąży. To moja 3 ciąża. Na USG dziecko śpi albo coś tam ruszy rączką. Zaczęłam się teraz martwić czy nie zaspokojne, może jakieś chore (nie daj Boże)[emoji22] Połówkowe mam w sobote. Jutro idę do lekarza pessar założyć.

reklama
Margerita - oczywiście, że będzie dobrze :) Czekam na poniedziałkową relację :)
Patuska - ale super!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastycznie :) :) :) :) GRATULACJE!!!!!!! Śliczne imiona!
Aga - mojemu Arkowi Ania się podoba, moja siostra tak ma na imię - jest śliczne. Tylko ta Anka taka nie fajna, jak zresza Hanka, Gośka, Zośka, Lilka, Alka itp, itd :/
Iwonaimaja - zaciskam kciuki! Denerwujesz się czy już nie?
Doris - kciuki za poniedziałek!
Aga - wiem coś o tym, ale musi być dobrze! Sama siebie też tak pocieszam :/

Kciuki za resztę wizytujących później, ale to już na bieżąco :)

Ja wizytę mam dopiero 29 lutego, a połówkowe 11 marca.

Czytałam, że nasze dzieci śpią 15 godzin na dobę, do tego nasz sen niech będzie 8 godzin to mało zostaje do tego, żeby je czuć. Tak sobie tłumaczę, ja też jednego dnia więcej czuję, drugiego prawie wcale i to wciąż nie kopniaki, już mam dość chwilami tej niepewności i proszenia by się poruszyło chociaż raz :/

Do góry