reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży czułam ze dziewczynka, od początku samego po prostu wiedziałam że tam jest moja mała córeczka teraz było podobnie choć bardziej na Ami to czułam...
madziolina_p
Ja teraz czuje ze dziewczynka i lekarz w 15 tyg też mówił że to chyba dziewczyna. Też mam inaczej niż z Michałem, prosty mi wyskakują i nie mam takiego apetytu.
iwonaimaja
Kasiulka gratuluję chłopca
Kkasiulka gratuluję chłopca, fajnie bo macie teraz komplecik
nieufna a Tobie córeczki Cieszę się, że masz dobre wyniki nifty. A Ty jesteś z Łodzi tak jak ja? Wybrałaś już szpital do porodu?
Ja mam USG w piątek i już nie mogę się doczekać. Liczę że poznam płeć
Chciałabym, żeby tym razem dzidziuś się bardziej ruszał, bo ostatnio chyba spał i niezłego stracha mi napędził (strasznie się stresowałam, czemu się nie rusza...). Któraś z Was pisała, że najlepiej zjeść coś słodkiego przed badaniem, to wtedy dzidzia ma zastrzyk energii i skacze. Czyli co, 15 min przed badaniem mam zjeść Snickersa?
A czemu to połówkowe USG takie osławione, wtedy coś się szczególnego sprawdza? Moje to chyba nie będzie jeszcze połówkowe, dopiero kolejne.
nieufna a Tobie córeczki Cieszę się, że masz dobre wyniki nifty. A Ty jesteś z Łodzi tak jak ja? Wybrałaś już szpital do porodu?
Chciałabym, żeby tym razem dzidziuś się bardziej ruszał, bo ostatnio chyba spał i niezłego stracha mi napędził (strasznie się stresowałam, czemu się nie rusza...). Któraś z Was pisała, że najlepiej zjeść coś słodkiego przed badaniem, to wtedy dzidzia ma zastrzyk energii i skacze. Czyli co, 15 min przed badaniem mam zjeść Snickersa?
A czemu to połówkowe USG takie osławione, wtedy coś się szczególnego sprawdza? Moje to chyba nie będzie jeszcze połówkowe, dopiero kolejne.
mamawiki32
Kamejka sprawdza się rozwój organów wewnętrznych, budowe serca, przepływy tętnicze, jest możliwość wykrycia ewentualnych wad i zagrożeń.
Ja czulam, że będą raczej chłopcy, jak już wiedziałam, że jednojajowe. Ale jak się dowiedziałam, że właśnie takie są przewidywania, to jakoś trochę mi się zrobiło smutno, że nie będzie córeczki. I zaczęłam dopuszczać możliwość zaryzykowania kolejnego dziecka za jakiś czas (ale tego typu decyzje podejmowane w ciąży nie są wiążące ). Za tydzień wizyta, ciekawe czy już bardziej pewnie będzie widać czy to faktycznie panowie oby tylko zdrowi byli...
reklama
nieufna
Kkasiulka gratuluję chłopca, fajnie bo macie teraz komplecik
Dziekuje.
Nie, nie jestem z Łodzi.