reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Tutaj same dobre wieści, dzieciaki pieknie się rozwijają, super!! :-)

I rozumiem, gdy niektóre z Was są zawiedzione płcią.... bo sama jutro mam wizytę i liczę na chłopaka, bardzo! No ale będzie co Bóg da :-)

Trzymajcie kciuki! ;-)

reklama

I rozumiem, gdy niektóre z Was są zawiedzione płcią.... bo sama jutro mam wizytę i liczę na chłopaka, bardzo! No ale będzie co Bóg da :-)

Trzymajcie kciuki! ;-)
Kkasiula 3mam kciuki mi sie nie udało z płcią chciałam syna będzie 3 córka, może tobie się uda ;)

Kkasiula 3mam kciuki mi sie nie udało z płcią chciałam syna będzie 3 córka, może tobie się uda ;)

Aga, no właśnie bardzo trzymałam za Ciebie kciuki i doskonale rozumiem Twój wpis, wtedy, tuż po wizycie. No jednak lekki zawód.... mam takie same odczucia jak Ty, że jeśli się okaże, że to dziewczynka to będzie mi przykro, będe się czuła niespełniona. Nie chciałabym, żeby ktoś mnie źle zrozumiał, kocham nad życie moje dziewczynki, jednak natura mi podpowiada, że czegoś, kogoś mi brakuje.....
Jednakże, nie mam zamiaru płakać czy się zamaływać ;-) Kocham to dzieciątko już bardzo mocno :-)

Aga, no właśnie bardzo trzymałam za Ciebie kciuki i doskonale rozumiem Twój wpis, wtedy, tuż po wizycie. No jednak lekki zawód.... mam takie same odczucia jak Ty, że jeśli się okaże, że to dziewczynka to będzie mi przykro, będe się czuła niespełniona. Nie chciałabym, żeby ktoś mnie źle zrozumiał, kocham nad życie moje dziewczynki, jednak natura mi podpowiada, że czegoś, kogoś mi brakuje.....
Jednakże, nie mam zamiaru płakać czy się zamaływać ;-) Kocham to dzieciątko już bardzo mocno :-)
Sama się nie spodziewałam po sobie takiej reakcji. Tak jak piszesz ten zawód to niespełnienie siebie, ale teraz już się z tym oswoiłam i nawet nie chcę już żeby był to chłopiec kocham tą małą krolewne bardzo. Już mam parę slicznych różowych ciuszkow. Przez dwa dni po tym jak się dowiedziałam to nie mogłam sie otrząsnąć z takiej wiadomości ale już jest dobrze.

Trzymajcie kciuki! ;-)
Też jutro idę i tez liczę na chłopaka :) w sumie sama nie wiem czemu :) oczywiscie jak będzie dziewczyna to tez będę cię bardzo cieszyć, ale jakoś tak podświadomie liczę na siusiaka :) wszyscy w rodzinie liczą na dziewczynę, bo ostatnia urodziła się prawie 25 lat temu (to byłam ja :p) a tak to same chłopaki :) Najbardziej to chyba moja babcia, bo w końcu chciałaby prawnuczke, a tak ma 10 prawnukow :)

Ja mam wizytę w środę i mam nadzieję, że już coś będzie widać .... ale mam małego stracha. Nie wiem dlaczego. Po prostu czuję niepokój..

Odebrałam wynik Nifty. Prawidłowy, płeć żeńska, nie stwierdzono podwyższonego ryzyka trisomii chromosomów 21,18 lub 13, nie stwierdzono delecji ....tu wymienionych ich kilknaście. Ryzyka mam tr21 1/21970209 reszte w mld. Także jeszcze niech usg w środę wyjdzie dobrze i zacznę się wreszcie cieszyć. Udanych wizyt dziewczyny!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry