reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Julita trzymam kciuki żeby się wreszcie i u Ciebie poprawiło :*
Hope to blisko mojego terminy, ja z 2 usg 07 lipca

Olciakk również trzymam kciuki żeby to była dziewczynka, ja po cichu też marze o kobitce, chociaż wszyscy w koło mówią że to chłopak - mój mąż nawet sie do niego tak zwraca, co oczywiscie mnie niesamowicie denerwuje

Kkasiulka trzymam kciuki za wizyte i chlopca :)

Gwiazda słodziak mały :D

Kkasiulka ja byłam też w 14 tc z myślą że dowiem się płci a tu lipa liczę na chłopaka bo mam też dwie córki już.

Super wiesci i ode mnie. Badanie ok, ale nie mam zadnego ładnego zdjecia, tylko wykresy. Ale akurat na tym teraz nam nie zalezy. Ważne, ze z dzidzia jest ok. I co wazne dzidzia ma przeponę a dzieki temu żołądek i serduszko na swoim miejscu. Czekałam ok godziny na wizyte, bo była obsuwa, ze stresu to oczywiście poryczalam sie w poczekalni. Lekarz zaglądał miedzy nóżki, ale jeszcze za wcześnie by mógł sie wypowiedzieć co do płci.

Hope, to dobrze, że ok.

Ja też miałam wczoraj wizytę, ale bez usg, tylko przekazałam wyniki z usg prenatalnego. Gdzieś o tym napisałam, ale już sama nie wiem gdzie.

Dziś ciśnienie w domu z rana ok. Oby takie było.

reklama
Do góry