reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Sara gratuluje wizyty! Sara super imię - bardzo mi się podoba. Olciak mam podobnie tez chciałam córkę ale już nie mowię do brzucha Kaja tylko Kubuś choć to nasza pierwsza ciąża to też mówię, że chce córkę do skutku... Ale Ty masz jeszcze teraz szanse na dziewczynkę bo nic nie jest u Ciebie przesadzone...

Gwiazda cudne dzieciątko :tak:
Sarka super wieści, gratuluję córci :tak:
Malinka super, że wszystko ok :yes:

Ja też miałam wczoraj wizytę. Tzn usg tylko na chwilę, żeby podejrzeć malucha, czy serducho bije i czy ładnie rośnie. Hemoglobina i hematokryt trochę poleciały więc dostałam żelazo. Poza tym ok wszystko:-) :). Lekarz wpisał wszystkie wyniki z usg genetycznego.
I kazał mi się już trzymać tego terminu z usg genetycznego czyli 6 lipca bo dzidzia tydzień mniejsza niż to wychodzi z OM czyli 29 czerwca.

Ewelinka trzymamy mocno kciuki, żeby łożysko się podniosło. Będzie dobrze :tak:. Gratuluję prawie chłopc:-) :)a.

Marzę o córce ale czuje ze będzie syn. nie załamie sie na pewno jak będzie chłopak. Przynajmniej ciuszki mam po starszym. Tyle ze mężowi nie odpuszczę i będzie trzecie dziecko :p
Zazdroszczę tego podejścia....
Ja już nie dam się namówić za tragicznie znoszę ciaze...to nie na moje siły.
Za Stara jestem.
Jak mnie zwalilo 18 listopada już tak na amen tak do tej pory fatalnie się czuję...i leżę jak zwłoki.
Ale jak zobaczyłam te blada kreseczke na teście to moja radość była przeogromna. Staraliśmy się 4 mc i już myślałam że nic z tego a tu taka niespodzianka.
Ale takie jest życie...

reklama
Do góry