reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Malinko, super wieści :) A dlaczego piszesz, że może chłopak? Coś mówił?
Biapl, Margerita, Sarka - to kciuki za jutro! I czekamy na wieści!!!!
ZielonaStokrotka - :)
Kamcia, tak, to chyba ucho. Też widzę :)
Moniczko, a dlaczego nie piszesz na ogólnym? :)

Ja też cc dla wygody nie zrobiłabym. Zobaczymy jak wyjdzie.

Ja tez po wizycie i wszystko ok. Dzidzi brykalo i ma ciało rączkami i nóżkami, ale nie zrobiła pomiarów, bo w tym gabinecie nie mają jakiś tam kalkulatorów i jutro mam na NFZ wizytę na 15.30 i tam zmierzy mi przeziernosc itp. Ale serduszko ok.

Załączniki

• 1452793238343.jpg
    1452793238343.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 69
  • 1452793249565.jpg
    1452793249565.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 68
Lila, powiedziała, że może chłopczyk ale do potwierdzenia później i ze na dzień dzisiejszy się pod tym nie podpisze.

Madziolina, to super, że u Ciebie też ok.

Porownalam tego dzidzia z Maćkiem i od poczatku jest większy niż był Maciek...

Hej dziewczyny. Nadal Was czytam, ale jakos brak mi weny na pisanie. Byłam dzisiaj na wizycie....

Dzieciatko wyglada na zdrowe i chyba bedziemy miec synka choc niepewne bo miedzy nogami byla rowniez pepowina ale z boku jakby dyndalo cos jeszcze. Lekarz powiedzial ze obstawia tylko na 70% wiec zeby sie nie nastawiac. To tyle dobrego....
Ciaza jest zagrozona (lozysko przodujace). Jesli sie nie przesunie czeka mnie w drugiej polowie bezwzgledny nakaz lezenia i najprawdopodoniej ciaza zakonczy sie cesarka (o zgrozo!!!). Chociaz powiedzial ze jeszcze moze pojsc do gory ale mam zakaz seksu, dzwigania i generalnie najlpeiej by bylo zebym lezala jak najwiecej.
Pozostaje mi sie tlyko modlic abym nie dostala krwotoku i zeby lozysko poszlo do gory.

A no i dzidzius wiekszy o tydzien z pomiarow. Na monitorze wyskoczylo 16tyd2d i termin na 28.06 ale to i tak jesczez moze sie zmienic i na chwile obecna trzymamy sie terminu z OM

Gratuluje reszcie udanych wizyt. Chcialam corcie ale mimo wszystko ciesze sie ze bedziemy miec (chyba) synka :-) pozdrawiam.

Kamejka to wszystko masz w normie NT jest norma do 2,5 a jakość nosowa obecna to znaczy, że dobrze :) a o płci nic nie mówili?

Nawet nie pytałam o płeć bo już na początku wizyty jak się spytałam czy USG będzie przez brzuch czy dopochwowo to powiedział że na tym sprzęcie co ma to przez brzuch by nie było nic widać. Więc gdzie tam by mi płeć ocenił... Liczę na to że na następnym się dowiem :)

zawsze chciałam 3 - 4 dzieci ;)

Ja marzę o trójeczce... Ale zobaczymy jak to się uda wszystko pogodzić. Marzę o córce więc jeśli pierwsi będą dwaj chłopcy to nie odpuszczę trzeciej próby :D

Lila ech ci lekarze... Fajny lekarz z którym można porozmawiac to naprawdę ważna sprawa. Najważniejsze, że wszystko jest ok! Śliczne zdjęcie :)

margerrita z tym że musisz płacić taką kasę to śmieszne jest, przecież to zupełnie bez sensu... Nasze wspaniałe NFZ :/
I też to jeżdzęnie z Gdańska do Warszawy :O Gdańsk przecież duże miasto, powinno się udać tam coś znaleźć, czemu myślisz że tylko w Warszawie uda się to załatwić?

U nas wszystko ok :) kość nosowa jest, nt 1.9, rączki, nóżki, serduszko, żołądek, crl 65mm, na płeć za wcześnie, może chłopiec... :) oddałam krew na pappa i hcg, wynik za tydzień

Super!!

nie zrobiła pomiarów, bo w tym gabinecie nie mają jakiś tam kalkulatorów i jutro mam na NFZ wizytę na 15.30 i tam zmierzy mi przeziernosc itp.

To byłaś prywatnie i nie zrobili Ci badania tak jak chciałaś? :O :O

reklama
Do góry