reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja nie mówię ze prOdujace ale ze bardzo nisko i gin powiedział że może się podnieść ale nie musi. W karcie mam wpisane kontrolą dolnego bieguna więc pewnie będzie na każdej wizycie sprawdzal. Mam byc przygotowana na ewentaulane krwawienia.

Sarka gratuluję coreczki:)

No właśnie Kasiulka też mi się tak wydaje. Poza tym byłam wczoraj na wizycie i Pani ma naprawdę dobry sprzęt i powiedziala, że określenie płci w 12-13 tyg to wróżenie z fusów i dopiero ok 15-16 tyg można okreslic
Ooo to akurat jak będę mieć wizyte. Ciekawa jestem co mi powie. Już wam trochę zazdroszczę, ale poczekam na swoją kolej :)

Madziolina - ale śliczne!! :) Widzisz, wszystko ok, serduszko pięknie bije :)
Malinka, no to poczekamy do następnego usg :)
Kamejka, dziękuję :)
Ewelinko, postaraj się pisać częściej, ok? :) Gratuluję chyba Chłopaczka i życzę, by to łożysko się ułożyło jak trzeba. Kciuki!
Olciak, za Ciebie też kciuki!
Sarka, gratuluję Córeńki!! :) A w którym tygodniu jesteś?

reklama
Do góry