reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Lila na pewno sie rusza 8 tydz to bylo za wcześnie, ja na kolejna wizyte mam przyjść dopiero w 18 tyg i chyba również zwariuje przez ten czas..

reklama
Julka, Kitty super, ze wszystko super :) jakie piękne wyraźne zdjęcia :-) :)

Iwonka
może spał maluszek po prostu - nie martw się , jeśli by coś było nie tak to lekarz na pewno by Ci o tym powiedział.

Dokładnie już nie mogę się doczekać :yes:.
Choć ciąża była w 100% nie planowana, to zaczynam się cieszyć :-) :)Wiadomo strach jest jak sobie poradzę z trójka maluczkich, pracą na cały etat, domem, ogrodem i mnóstwem innych spraw na głowie. Ale wiem jedno muszę jakoś .
Będzie mi na pewno dużo lżej jak już powiem w pracy bo z głowy będę miała to co mi najbardziej ciąży.

Iwona, ale chociaż podskoczyło :) A u mnie nawet tego nie ujrzałam...
Hope, na początku będzie pewnie trochę ciężko, ale potem pięknie, bo mała różnica wieku!

reklama
Bardzo szybkie badanie prenatalne. Prowadzone przez mojego lekarza więc super. Płci niestety nie był pewien więc nie powiedział. Crl 7.5 cm. Nt 2 mm, nb+ i co najważniejsze serduszko 160 ud/min. Kosmowka na ścianie przedniej, nisko zlokalizowana:( to martwi i to tyle. Wyniki krwi 18.01 a wizyta u mojego gin juz w piatek

Załączniki

• 1451901977410.jpg
    1451901977410.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
Do góry