reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Ja też się przejmuje bo moje nie fikalo tylko kilka razy podskpczylo jakby czkawke miało
madziolina_p
Jemu cudne wieści dziewczyny!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hope, a U Ciebie już 15 tc się zaczął! Szok, jeszcze ze trzy tyg i ruchy będą :-)
_Hope
Dokładnie już nie mogę się doczekać .
Choć ciąża była w 100% nie planowana, to zaczynam się cieszyć Wiadomo strach jest jak sobie poradzę z trójka maluczkich, pracą na cały etat, domem, ogrodem i mnóstwem innych spraw na głowie. Ale wiem jedno muszę jakoś .
Będzie mi na pewno dużo lżej jak już powiem w pracy bo z głowy będę miała to co mi najbardziej ciąży.
Choć ciąża była w 100% nie planowana, to zaczynam się cieszyć Wiadomo strach jest jak sobie poradzę z trójka maluczkich, pracą na cały etat, domem, ogrodem i mnóstwem innych spraw na głowie. Ale wiem jedno muszę jakoś .
Będzie mi na pewno dużo lżej jak już powiem w pracy bo z głowy będę miała to co mi najbardziej ciąży.
reklama
Bardzo szybkie badanie prenatalne. Prowadzone przez mojego lekarza więc super. Płci niestety nie był pewien więc nie powiedział. Crl 7.5 cm. Nt 2 mm, nb+ i co najważniejsze serduszko 160 ud/min. Kosmowka na ścianie przedniej, nisko zlokalizowana to martwi i to tyle. Wyniki krwi 18.01 a wizyta u mojego gin juz w piatek
Załączniki
Ostatnia edycja: