reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
U mnie maleństwo starsze o 3 dni, termin mi się zmienił na 19.07. strasznie podskakiwal i kopał nóżkami i przez to lekarz mnie długo badał bo nie mógł go " złapać " kość nosowa jest, przeziornosc 1,01 o ile dobrze zrozumiałam a jeżeli cos źle to mnie poprawcie. ma 4,2 cm niecałe :) aaa i się zdziwilam bo badał mnie przez brzuch :)

Załączniki

• 20151230_182232.jpg
    20151230_182232.jpg
    368,1 KB · Wyświetleń: 74
Julka89.89...gratuluję udanej wizyty!!!!! a kiedy masz prenatalne usg? Bo tego chyba nie można zaliczyć, bo dzidzia musi mieć 45-84mm i mieć skończone pełne 11 tyg

Julka, ja tez tak miałam, że wiedziałam, że będzie dobrze, bo miałam wstępnie 10 tyg i 4 dni, dzidzia miała co prawda już 46 mm ale tygodni brakło właściwych skończonych

reklama
Julka, Kitty - śliczności!!!!!!!!!!!!!!! Piękne foty!!! :) :)

Jejku, ja to jeszcze ani razu nie widziałam, żeby Dzieciątko fikało. Za pierwszym razem to 8 tydzień, to maleństwo było, a potem w 10 to włączył tylko, żeby serce zobaczyć, moment, a jeszcze przez brzuch to już nic nie widziałam kompletnie, tylko to serduszko :/ No, ale chyba dziecko musi się ruszać, nie? No jak serce bije... Zwariuję!! :/

Do góry