reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja dostałam skierowanie ale nie wiem czy pójdę.
Błękitna_Orchidea
Też mam skierowanie ale... Dość już nerwów..
madziolina_p
Może i racja
Kurczę a u mnie one są automatycznie przy prentalanych. Przynajmniej z Danielem tak miałam i pomimo skierowania od prywatnego lekarza nie p lacilam. Niestety jak już wspominalamw tej ciazy nie wiem czy nawet prenatalne są uda zrobić to będzie 13t1d dzidzia z usg wychodzi około 3 dni starsza więc nie wiem
malinka1984
Ja też dostałam od prywatnego lekarza na NFZ te badania. Powiedział, że się należą i po co mam płacić. Ja wolę zrobić i najwyżej denerwować się w ciąży, że coś jest nie tak, a potem urodzić zdrowe dziecko, niż tak, jak z synkiem - urodziłam niby zdrowe dziecko a po miesiącu wyszło, ze jednak nie za bardzo i dobrze, ze przy długim porodzie sn nie doszło do żadnych komplikacji. Gdyby już w ciąży wyszło, ze coś jest nie tak na pewno dostałaby skierowanie na cc...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny myślę że badania prenatalne to kwestia indywidualna, jedne wola zrobić inne nie. tutaj każdy sam musi podjąć decyzję i każda będzie słuszna. ja się cały czas zastanawiam. porozmawiam z lekarzem w poniedziałek. jak mi powie ze nie ma u mnie wskazań ku temu to nie zrobię.
iwonaimaja
ja w ciąży z Lilianką nie robiłam jedynie połówkowe były takie konkretniejsze a okazało się że miałam nie rozwinięte łożysko i krotką pępowinę więc teraz wole zrobić wszystko żeby sobie później nie pluć że coś zaniedbałam
ale każdego to indywidualna sprawa
ale każdego to indywidualna sprawa
reklama
iwonaimaja