reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Ja już po badaniu i usg. Wszystko na dzisiejszy dzień pięknie. Rybeńka, jak to określił lekarz, ma 1,42 mm. 7 tydzień i 5 dzień. Serduszko 161/min. Termin na 24 lipiec. Zdjęcie jutro, bo już późno i padam. Następna wizyta 23 grudnia, z wynikami. Umówimy się wtedy na prenatalne, takie chyba właśnie z tym pappa, bo ja w styczniu 34 lata. I chyba wsio. :-):-):-)

reklama
Dzięki Madziolina, tak się cieszę :-)

Aaa, i mam zwolnienie, bo u mnie w żłobku ospa. Jeszcze u mnie na grupie :wściekła/y: Zresztą katary, jelitówki, zapalenie spojówek itp. to na porządku dziennym.

Uciekam, bo na oczy nie widzę, buźka!

Uśmiechnięta super, ze oki wszystko :-). Będziemy miały jednego dnia prenatalne :tak:, tylko ja mam późno strasznie bo na 19,40 :confused2:, jakoś strasznie się boję tych badań.

Dziewczyny wklejam fotki z pierwszej wizyty i z ostatniej tj z sobotki.:)
Słooodkie co?:)
SL270219.jpgSL270220.jpg

Załączniki

• SL270219.jpg
    SL270219.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 107
  • SL270220.jpg
    SL270220.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Iwonaimaja a dlaczego musisz przesuwna na wcześniej? Pytam bo mówią mi ze moje prenatalne Noe będą miały sensu bo będą będą 13t1d. Nie ma opcji na inny termin a Ty czemu przekladasz?

Do góry