reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

No i waze już 54,5 kg

A ja w ogole chcialabym wiedziec, ile obecnie waze!!! Startowalam z wagi 47 kg... O odkad "padly" nam baterie w wadze lazienkowej, nie mam pojecia, ile waze !!! :szok::confused: Ostatni raz, kiedy sie wazylam, waga nadal byl 47 kg... Ale to bylo dooobry miesiac temu...

U nas nie ma wizyt lekarskich ( cala Dania, "cudo" po prostu! ) :-( :(, a na jedynej ( do tej pory wizycie u poloznej ), ta nawet sie slowem o wadze nie zajaknela... A jedynie wcisnela kilka broszurek do reki :/

Ciekawe, ciekawe... Jak sie wreszcie dowiem, to napisze, ile z 47kg poszlo mi w gore...

Norma jest niby do 2.5 niektóre zrodla podają ze do 3. Zależy też od wielkości płodu. Ja miałam 2.6 a dzidzi miało 67.1

W Danii przyjmuje sie 3,5 i dzieci sie zdrowe rodza... Wiec zakladam, ze "3" w Polsce, to tak troche na wyrost, zeby miec nieco zapasu...

U mnie na wizycie ostatnio okazało się ze mam infekcje, w sb wzielam ostatnia tabletke a znowu czuje, ze mam infekcje:((

Mnie infekcje "odwiedzaja" nader czesto, co prawda stosuje Brentan w kremie ( odpowiednik gyno-femidazolu ), a na infekcje "wewnetrzne" swietny jest Iladian direkt plus.

reklama
A ja w ogole chcialabym wiedziec, ile obecnie waze!!! Startowalam z wagi 47 kg... O odkad "padly" nam baterie w wadze lazienkowej, nie mam pojecia, ile waze !!! :szok::confused: Ostatni raz, kiedy sie wazylam, waga nadal byl 47 kg... Ale to bylo dooobry miesiac temu...

U nas nie ma wizyt lekarskich ( cala Dania, "cudo" po prostu! ) :-( :(, a na jedynej ( do tej pory wizycie u poloznej ), ta nawet sie slowem o wadze nie zajaknela... A jedynie wcisnela kilka broszurek do reki :/

Ciekawe, ciekawe... Jak sie wreszcie dowiem, to napisze, ile z 47kg poszlo mi w gore...

W Danii przyjmuje sie 3,5 i dzieci sie zdrowe rodza... Wiec zakladam, ze "3" w Polsce, to tak troche na wyrost, zeby miec nieco zapasu...

Mnie infekcje "odwiedzaja" nader czesto, co prawda stosuje Brentan w kremie ( odpowiednik gyno-femidazolu ), a na infekcje "wewnetrzne" swietny jest Iladian direkt plus.
Niestety illadian mnie uczulil, od razu mnie zaczelo piec i swędzieć:(((( A myślicie że można kore debu uzywac?

Szybko to połowkowe. Ja się nie długo umowie i myślę tak na początku marca tak 21-22 tc żeby lepiej było widać

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
patuska, u mnie to będzie 19 tydzień. Pan dr powiedział, że lepiej teraz, bo jakby było coś nie tak to jest czas, żeby działać. Mam do niego zaufanie. A echo serca i tak się robi oddzielnie.
Doris,po niedzieli.

Do góry