Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
No i waze już 54,5 kg
A ja w ogole chcialabym wiedziec, ile obecnie waze!!! Startowalam z wagi 47 kg... O odkad "padly" nam baterie w wadze lazienkowej, nie mam pojecia, ile waze !!! Ostatni raz, kiedy sie wazylam, waga nadal byl 47 kg... Ale to bylo dooobry miesiac temu...
U nas nie ma wizyt lekarskich ( cala Dania, "cudo" po prostu! ) , a na jedynej ( do tej pory wizycie u poloznej ), ta nawet sie slowem o wadze nie zajaknela... A jedynie wcisnela kilka broszurek do reki :/
Ciekawe, ciekawe... Jak sie wreszcie dowiem, to napisze, ile z 47kg poszlo mi w gore...
Norma jest niby do 2.5 niektóre zrodla podają ze do 3. Zależy też od wielkości płodu. Ja miałam 2.6 a dzidzi miało 67.1
W Danii przyjmuje sie 3,5 i dzieci sie zdrowe rodza... Wiec zakladam, ze "3" w Polsce, to tak troche na wyrost, zeby miec nieco zapasu...
U mnie na wizycie ostatnio okazało się ze mam infekcje, w sb wzielam ostatnia tabletke a znowu czuje, ze mam infekcje(
Mnie infekcje "odwiedzaja" nader czesto, co prawda stosuje Brentan w kremie ( odpowiednik gyno-femidazolu ), a na infekcje "wewnetrzne" swietny jest Iladian direkt plus.