reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja myślę, że jak dwóch lekarzy potwierdziło, że chłopiec to już chyba się nie zmieni. Moja inuticja od samego początku mówiła o chłopcu a jak próbowałam myśleć, że to może dziewczynka to od razu te myśli same się odpedzały z wrożb też chłopiec hihi
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zobaczymy jak u mnie będzie na tym usg 17 lutego :-)
margerrita
Fanka BB :)
bylam dzis u kojengeo lekarza na NFZ i powiedzial, ze nie ma problemu by mi prowadzil ta ciaze i wystawial skierowania na badania przeciwcial odpronosciowych, ale dobrze robie, ze chce byc jeszcze pod opieka Warszawy, bo jak powiedzial to najlepszy szpital dla ciaz konfiktowych.
zadnych badan ani usg nie zrobil, bo powidzial, ze jest za krtoka roznica w terminie mojej ostatniej wizyty i on dzidzi nie bedzie meczyl.
mam do niego przyjsc teraz po wizycie w Warszawie.
zadnych badan ani usg nie zrobil, bo powidzial, ze jest za krtoka roznica w terminie mojej ostatniej wizyty i on dzidzi nie bedzie meczyl.
mam do niego przyjsc teraz po wizycie w Warszawie.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
daria jak dzidziuś się pokaże a lekarz nie ma starego sprzętu to pewnie się dowiesz
malinka1984
Mamawiki, no ewidentnie miałam pecha bo oddział zamknęli dzień wcześniej. Ale ta kobieta co była na dyżurze nie była zbyt miła. Miała do mnie pretensje, że mnie z SOR-u tam wysłali no bo przecież to ja powinnam wiedzieć, że u nich przyjęcia wstrzymane a nie chirurg z SOR. Na pewno tam rodzić nie będę. Maciek przyszedł N świat na Inflanckiej a teraz rozważam Karową bo tam lekarka wczoraj była miła no i mój doktorek tam pracuje.
Lila, u mnie pierwszym objawem był ból ręki ale taki słaby, nie przykładałam do niego wagi. No i tak mi trochę żyła przy łokciu wyskoczyła ale też to zbagatelizowalam. Potem ręka zaczęła mnie już mocno boleć, puchnąć i robić się czerwona.
Ciekawe, czy mój gin zrobi mi dziś usg jak wczoraj miałam takie szybkie..
Margerrita, dobrze że znalazłaś wreszcie jakiegoś lekarza na NFZ.
No ja też jestem ciekawe, co nam powychodzi z ta płcią ja mam już dwie skrajne opinie, chyba nie powiem mojemu gin, ciekawe co on orzekanie hihi
Papagena, u mnie niedługo pojawi się niepowtarzalna szansa na pracę w mojej miejscowości na moim wymarzonym stanowisku tylko to procedura konkursowa będą oceniać moją pracę więc chciałam jak najdłużej być w robocie i mieć dobrą statystykę załatwianych spraw. Już i tak w zeszłym roku wykorzystałam prawie całe 60 opieki nad dzieckiem, ciągle mnie nie było. Boję się, że przez to nie będę miała szans a kolejna taka okazja może nie powtórzyć się przez najblizsze kilka lat...No ale co poradzę, zdrowie jest najważniejsze...
Lila, u mnie pierwszym objawem był ból ręki ale taki słaby, nie przykładałam do niego wagi. No i tak mi trochę żyła przy łokciu wyskoczyła ale też to zbagatelizowalam. Potem ręka zaczęła mnie już mocno boleć, puchnąć i robić się czerwona.
Ciekawe, czy mój gin zrobi mi dziś usg jak wczoraj miałam takie szybkie..
Margerrita, dobrze że znalazłaś wreszcie jakiegoś lekarza na NFZ.
No ja też jestem ciekawe, co nam powychodzi z ta płcią ja mam już dwie skrajne opinie, chyba nie powiem mojemu gin, ciekawe co on orzekanie hihi
Papagena, u mnie niedługo pojawi się niepowtarzalna szansa na pracę w mojej miejscowości na moim wymarzonym stanowisku tylko to procedura konkursowa będą oceniać moją pracę więc chciałam jak najdłużej być w robocie i mieć dobrą statystykę załatwianych spraw. Już i tak w zeszłym roku wykorzystałam prawie całe 60 opieki nad dzieckiem, ciągle mnie nie było. Boję się, że przez to nie będę miała szans a kolejna taka okazja może nie powtórzyć się przez najblizsze kilka lat...No ale co poradzę, zdrowie jest najważniejsze...
Ostatnia edycja:
margerrita
tak z Trojmiasta. dokladnie ciesze sie bardzo, bo 3 lekarzy do tej pory odeslalo mnie z kwitkiem, ze oni chetnie, ale system winny i powinnam sie zgosic na patologie ciazy. sa dwie przychodnie patologii, obie twierdza, ze tylko cukrzycowa poradnie pataologii maja i niestety to nie do nich. taki czeski film
w sumie i tak ciaze bede prowadzic prywatnie, bo mam dobrego lekarza, ale na NFZ z racji tych skierowan byl mi potrzebny. Za jedno badanie placilam 570zl a teraz mam je robic co 3 tygodnie po 25 tygodniu co 2 lub nawet co tydzien. Wiec wyboru nie mialam. A lekarze sie boja, ze im nfz cofnie, bo to specjalistyczne badania, tak mi tlumaczyli. ze jednak skierowanie powinna poradnia specjalistyczna wystawiac. ah ten system,
@malinka1984 a ma dla ciebie znaczenie czy bedzie to chlopak czy dziewczynka?
w sumie i tak ciaze bede prowadzic prywatnie, bo mam dobrego lekarza, ale na NFZ z racji tych skierowan byl mi potrzebny. Za jedno badanie placilam 570zl a teraz mam je robic co 3 tygodnie po 25 tygodniu co 2 lub nawet co tydzien. Wiec wyboru nie mialam. A lekarze sie boja, ze im nfz cofnie, bo to specjalistyczne badania, tak mi tlumaczyli. ze jednak skierowanie powinna poradnia specjalistyczna wystawiac. ah ten system,
@malinka1984 a ma dla ciebie znaczenie czy bedzie to chlopak czy dziewczynka?
reklama
dariazgr
Rozmawiałam juz z dzidziusiem na ten temat ale nie wiem czy moje argumenty do niego trafiły mam nadzieje, ze to grzeczne dziecko, posłucha mamy i pokaze co tam trzebadaria jak dzidziuś się pokaże a lekarz nie ma starego sprzętu to pewnie się dowiesz