reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Aga to jak juz ma się dwoje dzieci tej samej płci to trzecie mogliby faktycznie być już odmiennej! Obyście mieli tego synka. Ja to podziwiam rodziny gdzie maja więcej niż dwoje dzieci
Błękitna_Orchidea
Błękitna gratulacje! to się wymienimy po porodzie i będzie wszystkim grało! Hahaha oczywiście to żart żeby nie było... [emoji12]
Nie oddaje cipeczki
Błękitna_Orchidea a masz już jedną córeczkę? Bo ja mam dwie i teraz z 3 w ciąży jestem. Celowałam w chłopaka zobaczymy mąż mój tylko na chłopca liczy hehe
Mam córkę 3 latka ma :-) i mąż baaaaaardzo chciał syna a powiedział, że jak będzie córka to będzie plodzil do skutku... JASNE! Ja po ciąży się zaszywam.
justa13323
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!
ja dzis odebrałam wyniki badan prenatalnych, wizyta za 2 tygodnie i troche sie denerwuje czy wszystkook bo nie wiem jak odczytac badania jedyne pocieszenie jest takie ze na koncu pisze Ryzyko trisomii 13, 18 i 21 niskie na podstawie badania usg wywiadu i testu podwójnego PAPPA, B-HCG. brak wskazań do amniopunkcji.
Wiec mam nadzieje ze jest ok!
ja dzis odebrałam wyniki badan prenatalnych, wizyta za 2 tygodnie i troche sie denerwuje czy wszystkook bo nie wiem jak odczytac badania jedyne pocieszenie jest takie ze na koncu pisze Ryzyko trisomii 13, 18 i 21 niskie na podstawie badania usg wywiadu i testu podwójnego PAPPA, B-HCG. brak wskazań do amniopunkcji.
Wiec mam nadzieje ze jest ok!
reklama
madziolina_p
Justa no to chyba oki!