Aga ja mam to samo, cały czas się denerwuje cc i chodzę czepiam się wszystkich. Wiem, że jak wrócę do domu to będzie bałagan, oni niby posprzątają ale to jest takie sprzątanie żeby było że niby coś robili. Jak wróciłam po porzedniej cc na 4 dzień do domu to pierwsze co to wzięłam się za sprzątanie i robienie obiadu ( pamiętam że naleśniki tak na szybko).
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja po wizycie, badaniu, ktg i szybkim usg. Mały waży 3360g, szyjka mięciutka ale jeszcze trzyma. Mały w dobrej formie, pępowina cały czas jeden raz wokół szyjki, przepływy i łożysko prawidłowe. Dostałam skierowanie do szpitala na 29 czerwca, mam być rano, a 30 czerwca cięcie też rano. Pozostało 8 dni do pójścia na oddział i 9 do spotkania z Maluchem :-)
Ja po wizycie, badaniu, ktg i szybkim usg. Mały waży 3360g, szyjka mięciutka ale jeszcze trzyma. Mały w dobrej formie, pępowina cały czas jeden raz wokół szyjki, przepływy i łożysko prawidłowe. Dostałam skierowanie do szpitala na 29 czerwca, mam być rano, a 30 czerwca cięcie też rano. Pozostało 8 dni do pójścia na oddział i 9 do spotkania z Maluchem :-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Doris ale super! Juz niedługo bedziesz miec swoje maleństwo obok
Hej
Gratulacje
Ja tez juz po wizycie, szyjka 2cm zamknięta, takze nic sie nie szykuje
Za dwa tyg pierwsze ktg
Niestety gbs dodatni w odbycie :/,
Czy któraś z mam rodzi w Warszawie? Jesli tak to gdzie ?
madziolina_p
Fanka BB :)
Qretka ja rodze w Warszawie ale nie wiem do konca gdzie. Albo na Inflanckiej albo na Woloskiej. Mlodego rodzilam na Inglanckiej to bylo ok, ale teraz tam podobno duzo rodzacych ale nie odsylaja, a moj lekarz pracuje na Woloskiej i zachwala wiec zobaczymy.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila
Nieufna, no tak, tylko jak oni mierzą ten obwód główki itp., że z dnia na dzień taka różnica. Że można tak różnie to zmierzyć więc przezierność w zasadzie też :/ Wolę o tym nie myśleć :/
Asia, cieszę się z pozytywnych wieści
Aga, będzie dobrze! Po pierwszej cc (a i też jak się okazuje po kolejnej) jest naprawdę ok, szybko się dochodzi do siebie! Tylko to oczekiwanie na tą datę Cię wykańcza, trzymaj się, już w tym tygodniu będziesz po i będziesz się już dobrze czuć i wierzę, że będzie dobrze!!!!!!!!
Aga, będzie dobrze! Po pierwszej cc (a i też jak się okazuje po kolejnej) jest naprawdę ok, szybko się dochodzi do siebie! Tylko to oczekiwanie na tą datę Cię wykańcza, trzymaj się, już w tym tygodniu będziesz po i będziesz się już dobrze czuć i wierzę, że będzie dobrze!!!!!!!!
Qretka ja rodze w Warszawie ale nie wiem do konca gdzie. Albo na Inflanckiej albo na Woloskiej. Mlodego rodzilam na Inglanckiej to bylo ok, ale teraz tam podobno duzo rodzacych ale nie odsylaja, a moj lekarz pracuje na Woloskiej i zachwala wiec zobaczymy.
No ja wlasnir nie wiem jestem po pierwszej cesarce, teraz nie chce miec cesarki na zimno ani zeby mnie dysfkalifikowai z tego powodu do porodu sn. Myslalam o żelaznej ew Solec bo tam rodziłam córkę.. Eh chyba jak sie zacznie to polecę gdzie blizej
Lila mam tak samo- nie wiem skad to sie wzięło, ze tu jest a tu nie. Lekarz powiedzial ze tylko jak sie skurcze zaczną zeby jechac i nie czekac bo 4godz wczesniej trzeba antybiotyk podać
nieufna
Szpital Bielański, bo blisko, pracuje tam mój lekarz i położna.Gratulacje
Ja tez juz po wizycie, szyjka 2cm zamknięta, takze nic sie nie szykuje
Za dwa tyg pierwsze ktg
Niestety gbs dodatni w odbycie :/,
Czy któraś z mam rodzi w Warszawie? Jesli tak to gdzie ?
reklama
nieufna
Nieufna, no tak, tylko jak oni mierzą ten obwód główki itp., że z dnia na dzień taka różnica. Że można tak różnie to zmierzyć więc przezierność w zasadzie też :/ Wolę o tym nie myśleć :/
Może zależy od sprzętu.