reklama
truskawka.s
Zaciekawiona BB
W 30+3 miał BPD 85 (34+4) i HC 297 (32+6)
W 33+3 BPD 91 (36+6) i HC 331 (37+6)
To moj bąbelek po nowych pomiarach ma ponad 35 cm obwód głowki, 5 tygodni do przodu . Waga 3200.
Lekarz mówi, że chłopcy mają takie głowki i nie ma się czym martwić, a dodatkowo siedzi sobie ułożony miednicowo, a podobno wtedy pomiar głowy jest troche zawyżony, pomierzyła komory i coś tam jeszcze w głowce, wszystko gra.
Dziwne, że twoj lekarz panikuje, a mój mowi ze to calkowicie normalne.
A u ciebie to bedzie chlopiec czy dziewczynka ?
Najprawdopodobniej u mnie rozwiązanie nastąpi przez cc 19 czerwca.
Ulozenie miednicowe i dodatkowo obwiazal sie pepowina.
16 dni do porodu nie moge sie doczekac
Moj synek przy urodzeniu mial 37 cm obwod glowki a corka miala 36 cm wiec sprawdza sie tym nbardziej ze ona urodzila sie w 42 tc a on w 40 tcTo moj bąbelek po nowych pomiarach ma ponad 35 cm obwód głowki, 5 tygodni do przodu . Waga 3200.
Lekarz mówi, że chłopcy mają takie głowki i nie ma się czym martwić, a dodatkowo siedzi sobie ułożony miednicowo, a podobno wtedy pomiar głowy jest troche zawyżony, pomierzyła komory i coś tam jeszcze w głowce, wszystko gra.
Dziwne, że twoj lekarz panikuje, a mój mowi ze to calkowicie normalne.
A u ciebie to bedzie chlopiec czy dziewczynka ?
Najprawdopodobniej u mnie rozwiązanie nastąpi przez cc 19 czerwca.
Ulozenie miednicowe i dodatkowo obwiazal sie pepowina.
16 dni do porodu nie moge sie doczekac
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Truskawka, Twój bąbelek prawie kilo większy, bo mój miał we wtorek dopiero 2300. U mnie też ma być chłopiec, jest ułożony główkowo. W główce też wszystko gra, komory symetryczne i nieposzerzone.
Cieszę się, że Twój lekarz podchodzi do tego tak spokojnie, dodałaś mi trochę otuchy
To już niedużo czasu masz na przygotowania
Sprawdziłam wczoraj specjalnie w książeczce zdrowia córki i tuż po urodzeniu miała 37 cm obwodu główki i 34 cm w klatce. Tyle,.że ja urodziłam w 38 tygodniu. Można powiedzieć, że też miała główkę starszą o 4 tygodnie, bo 37 cm to wymiar mniej więcej na 42 tydzień, więc może to u nas po prostu rodzinne. Moja mama ma tak dużą głowę, że ciężko jej kupić jakąś czapkę albo kapelusz
Cieszę się, że Twój lekarz podchodzi do tego tak spokojnie, dodałaś mi trochę otuchy
To już niedużo czasu masz na przygotowania
Sprawdziłam wczoraj specjalnie w książeczce zdrowia córki i tuż po urodzeniu miała 37 cm obwodu główki i 34 cm w klatce. Tyle,.że ja urodziłam w 38 tygodniu. Można powiedzieć, że też miała główkę starszą o 4 tygodnie, bo 37 cm to wymiar mniej więcej na 42 tydzień, więc może to u nas po prostu rodzinne. Moja mama ma tak dużą głowę, że ciężko jej kupić jakąś czapkę albo kapelusz
paula_dabro
Fanka BB :)
Dziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
pierwsza corke 2 tyg po terminie syna tydzien po terminieDziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?
reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)