reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
No właśnie.Dziewczyny, co ile macie teraz wizyty? Ja byłam 9 maja a kolejna.wizyte mam 25. Juz bez usg ale za to mam ktg pół godzinne, a potem badanie
nieufna
Fanka BB :)
No właśnie.Dziewczyny, co ile macie teraz wizyty? Ja byłam 9 maja a kolejna.wizyte mam 25. Juz bez usg ale za to mam ktg pół godzinne, a potem badanie
Ja miałam 7 maja, kolejna za trzy tygodnie, czyli 28 maja to będzie34 tc , potem znowu za trzy tygodnie (37tc) a potem juz skierowanie na ktg w szpitalu.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nieufna, to mniej więcej tak jak u mnie, mi gin mówił ze teraz tak średnio co dwa i pół tygodnia wizyta z ktg, a jakby się coś działo albo mnie niepokoilo to od razu do szpitala jechać.
fazerkamm
Kamejka i teraz w szpitalu Cie zostawia do konca czy wypuszcza?
Lizzy najprawdopodobniej to ostatnia taka dluga przerwa
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Lizzy najprawdopodobniej to ostatnia taka dluga przerwa
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
u mnie wizyty co dwa tygodnie ale ja już tak mam prawie od początku ciąży sama się umawiam jak często chce L4 dostaje na miesiąc
reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i szyjka się skróciła do 2,7 cm, za tydzień ponowna wizyta i jak jeszcze się skróci to do szpitala na sterydy na rozwój płuc dziecka. Spodziewalam sie tego bo ostatnio brzuch mi co raz czesciej twardnieje. Poród przedwczesny co raz bardziej staje się realny . Staram się nigdzie nie chodziec i dużo leżeć ale tak cały czas to w domu się nie da.