reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Kkasiulka jedna moja znajoma tak urodzila pierwsze i drugie dziecko :o
To tez wszystko zalezy od szerokości bioder.. Maks miedzy koscmi zmieścił sie na milimetry.. tak naprawde do końca nie bylo wiadomo czy dam rade Go urodzic stad moj niepokoj o wage..

reklama
Cześć :) Nie mogłam tu do Was wejść!

Cieszę się z Waszych dobrych wieści po wizytach
:) Wow! Jaka już piękna waga dzieciaczków, super!!! Ciekawe ile moja waży...

Nieufna - osiemnastka? To najlepszego dla Syna!! Oby spełniał swoje marzenia!

Ja też byłam w tym tygodniu u lekarza, ale nie zrobił mi usg. Z szyjką wszystko dobrze (wiec nie wiem po co wtedy mówił, że krótka, no chyba, że taka moja uroda i nic się więcej nie dzieje), wszystko pozamykane, tylko mam więcej białka dostarczać do organizmu, bo mam za mało. Na śladowe ilości cukru w moczu machnął ręką więc chyba póki co nie muszę się martwić, zwłaszcza, że sprawdzałam na mamy glukometrze i było ok. I to wszystko. Następna wizyta 29 kwietnia, a do Wrocławia na trzecie prenatalne jadę 10 maja.

Buziaki!!!! :)

Gwiazda_237 ooo to tez kawal chlopa juz :D gratuluję udanej wizyty i lez jak najwiecej zeby sie macica nie stawiala!! Trudno posprzątasz jak urodzisz ;)

Lila ciesze sie ze u Ciebie tez wszystko w porządku po wizycie! Obysmy wszystkie tylko dobre wieści przynosiły z wizyt i porodowki.

Gwiazda_237 ooo to tez kawal chlopa juz :D gratuluję udanej wizyty i lez jak najwiecej zeby sie macica nie stawiala!! Trudno posprzątasz jak urodzisz ;)

Lila ciesze sie ze u Ciebie tez wszystko w porządku po wizycie! Obysmy wszystkie tylko dobre wieści przynosiły z wizyt i porodowki.
Dziękuję ;) no mały rośnie ;) i dobrze a ja jak nawiecej leżę ;)

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

reklama
Cześć :) Nie mogłam tu do Was wejść!

Cieszę się z Waszych dobrych wieści po wizytach
:) Wow! Jaka już piękna waga dzieciaczków, super!!! Ciekawe ile moja waży...

Nieufna - osiemnastka? To najlepszego dla Syna!! Oby spełniał swoje marzenia!

Ja też byłam w tym tygodniu u lekarza, ale nie zrobił mi usg. Z szyjką wszystko dobrze (wiec nie wiem po co wtedy mówił, że krótka, no chyba, że taka moja uroda i nic się więcej nie dzieje), wszystko pozamykane, tylko mam więcej białka dostarczać do organizmu, bo mam za mało. Na śladowe ilości cukru w moczu machnął ręką więc chyba póki co nie muszę się martwić, zwłaszcza, że sprawdzałam na mamy glukometrze i było ok. I to wszystko. Następna wizyta 29 kwietnia, a do Wrocławia na trzecie prenatalne jadę 10 maja.

Buziaki!!!! :)
Gratuluję wizyty udanej ;)

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

Do góry