reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

jodelka skoro pani doktor nic konkretnego nie powiedziała to moze sama nie wiedziała do końca o co chodzi. podpytaj swojej lekarki i nie stresuj się na zapas :)

reklama
Jodełka, współczuję sytuacji. Oby to nie było nic poważnego. Może spróbuj powtórzyć usg u jakiegoś innego specjalisty? A jeśli faktycznie można zrobić takie echo serca jeszcze w brzuchu, to chyba nawet prywatnie bez skierowania bym pobiegła. Będzie dobrze, bo musi być.. No i gratulacje synusia :-)

Jodelka spróbuj się dowiedzieć kto u Ciebie jest specjalistą od Usg genetycznego w mieście? Może popytaj dziewczyn z Twojej okolicy..Musi być dobrze!!! Trzymamy kciuki

Jodelka zaciskam kciuki aby wszystko bylo dobrze!

U mnie chyba początek jakiejs infekcji albo szyjka mi leci :/
Twardnienia nie ustępują ale to znam z poprzdniej ciazy. Dziś doszły mega klucia. Do tego boli mnie glowa i jakos tak pesymistycznie się zrobilo. Ehhm

Jodełka nie dziwię Ci się że się zestresowałaś, w końcu nie takich wieści się spodziewałaś. Ale tak jak piszą dziewczyny postaraj się uspokoić i porozmawiaj ze swoim lekarzem prowadzącym. Może okaże się że to nic groźnego i nie trzeba się zamartwiać. Trzymam kciuki by było wszystko dobrze!:)

reklama
Do góry