reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
nieufna a gdzie robisz to badanie? idziesz chyba do patologa specjalisty Usg? ja też właśnie idę do takiego lekarza i tez mam nadzieje na szczegóły. .. ;)) Ja się denerwuje

patuska współczuję Ci bardzo wiem jaka byłaś rozczarowana ... skoro nie była to Twoja wina to jie możesz się dostać wcześniej np. w poniedziałek?;)

Olciak super, ze wizyta ok. Szkoda ze nie córa jednak - rozumiem to Twoje marzenie doskonale! Mam takie samo... A 3 dziecko bierzecie pod uwagę? Zdjęcie super akurat chyba ssał paluszka, nie? [emoji7]

Będzie problem z imieniem na chłopca niestety. Kompletnie nie mam pomysłu. Mąż ma jakieś wymyślne piłkarskie szkoda nerwów:(
Pierwszy plan to była właśnie trójka ale mąż coś teraz rezygnuje. W sumie ja bym o razu nie chciala trojki z tam niewielka roznica więc za parę lat może jeszcze go namowie albo wrobie w dziecko :p
Tak, ssał palucha i spal całe badanie

Ja do niego idę pierwszy raz, więc nie wiem jak jest, wiem, że jest bardzo dokładny i usg czasem godzinę robi. A podaje na połówkowym takie informacje, jak np stopień pofałdowana mózgu, serce to wiadomo, o nerkach, wątrobie, śledzionie, przełyku, przezierniości soczewek itd......
Nie denerwuję się jeszcze, ale pewnie zacznę.
nieufna a gdzie robisz to badanie? idziesz chyba do patologa specjalisty Usg? ja też właśnie idę do takiego lekarza i tez mam nadzieje na szczegóły. .. ;)) Ja się denerwuje
W Łodzi u dr Dudarewicza.

patuska współczuję Ci bardzo wiem jaka byłaś rozczarowana ... skoro nie była to Twoja wina to jie możesz się dostać wcześniej np. w poniedziałek?;)
W poniedziałek jest inny lekarz którego osobiście nikomu nie polecam. A w środę jet mój. W sumie miało być tak że wczoraj miałam mieć zmierzona szyjkę lekarz miał zamówić krążek a w środę miałam przyjść na założenie... teraz pójdę w środę zmierzy szyjkę itd zamówi a założy za tydzień pewnie...
Wszystko się przesunie...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
USG z poniedziałku. Widać bułeczkę. USG słabej jakości.
uploadfromtaptalk1454752966192.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1454752966192.jpg
    uploadfromtaptalk1454752966192.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 251
Do góry