reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
nieufna a gdzie robisz to badanie? idziesz chyba do patologa specjalisty Usg? ja też właśnie idę do takiego lekarza i tez mam nadzieje na szczegóły. .. ;)) Ja się denerwuje

patuska współczuję Ci bardzo wiem jaka byłaś rozczarowana ... skoro nie była to Twoja wina to jie możesz się dostać wcześniej np. w poniedziałek?;)

Olciak super, ze wizyta ok. Szkoda ze nie córa jednak - rozumiem to Twoje marzenie doskonale! Mam takie samo... A 3 dziecko bierzecie pod uwagę? Zdjęcie super akurat chyba ssał paluszka, nie? [emoji7]

Będzie problem z imieniem na chłopca niestety. Kompletnie nie mam pomysłu. Mąż ma jakieś wymyślne piłkarskie szkoda nerwów:(
Pierwszy plan to była właśnie trójka ale mąż coś teraz rezygnuje. W sumie ja bym o razu nie chciala trojki z tam niewielka roznica więc za parę lat może jeszcze go namowie albo wrobie w dziecko :p
Tak, ssał palucha i spal całe badanie

Ja do niego idę pierwszy raz, więc nie wiem jak jest, wiem, że jest bardzo dokładny i usg czasem godzinę robi. A podaje na połówkowym takie informacje, jak np stopień pofałdowana mózgu, serce to wiadomo, o nerkach, wątrobie, śledzionie, przełyku, przezierniości soczewek itd......
Nie denerwuję się jeszcze, ale pewnie zacznę.
nieufna a gdzie robisz to badanie? idziesz chyba do patologa specjalisty Usg? ja też właśnie idę do takiego lekarza i tez mam nadzieje na szczegóły. .. ;)) Ja się denerwuje
W Łodzi u dr Dudarewicza.

patuska współczuję Ci bardzo wiem jaka byłaś rozczarowana ... skoro nie była to Twoja wina to jie możesz się dostać wcześniej np. w poniedziałek?;)
W poniedziałek jest inny lekarz którego osobiście nikomu nie polecam. A w środę jet mój. W sumie miało być tak że wczoraj miałam mieć zmierzona szyjkę lekarz miał zamówić krążek a w środę miałam przyjść na założenie... teraz pójdę w środę zmierzy szyjkę itd zamówi a założy za tydzień pewnie...
Wszystko się przesunie...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
USG z poniedziałku. Widać bułeczkę. USG słabej jakości.
uploadfromtaptalk1454752966192.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1454752966192.jpg
    uploadfromtaptalk1454752966192.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 257
Do góry