reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Akurat kwestie zwolnienia lekarskiego to mnie nie dotyczą ale fakt ze lekarz ogólny może wystawić ewentualnie jest w poniedziałek drugi ginekolog jakby co... ale ja tam wole swojego...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Zapomnialam dodac:)

Załączniki

• 1454695804627.jpg
    1454695804627.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 75
Ja podawałam tylko przez pierwszy rok życia, ale znam dzieci, które dostawały vigantol przez 3 lata. Myśle, że na ten temat powinien wypowiedzieć się pediatra dziecka - to on zaleca dawkowanie i długość podawania. Witamina D może być toksyczna już w ilości niewiele przewyższającej zalecaną dawkę dzienną dlatego nie powinno się jej podawać na własną rękę...
Pozdrawiam
mela
Śliczne maleństwo. Ważne że zdrowe:)

reklama
Olciak super, ze wizyta ok. Szkoda ze nie córa jednak - rozumiem to Twoje marzenie doskonale! Mam takie samo... A 3 dziecko bierzecie pod uwagę? Zdjęcie super akurat chyba ssał paluszka, nie? [emoji7]

Do góry