reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
bób 24 zeta z zeszłym tygodniu był po 30 złotych ..woreczki 500g
fasolka 12-10
szparagi małe (cieńskie ) po 4 kupiłam a duże po 6 zeta

a na obiad właśnie:dry: nie wiem

no ja kupiłam sobie bób
a w moim przydomowym sklepie:bób 16zł /1kg fasolka zielona 12zł/1kg żółta 10zł/1kg pomidory krajowe 5,50zł/1kg truskawki 5zł/1kg tyle z cen bo nic więcej nie kupowałam to i tak dziwne że zapamiętałam ale to z myślą o Was.

ogórkowa
zrobiłam już bananowca z galaretką i ciacho rośnie na rogale z marmeladą ;-):-) może będzie co świętować wieczorkiem (się okażę:ninja2: )

u mnie dewolaj buraczki i fasolka szparagowa :tak:

Karola to tanio bób.... u nas dziś po 28zl/kg i wszystko przed weekendem podrożało

ja osobiście za bobem nie przepadam, jak juz jest ugotowany to trochę zjem, ale nie ze bym jakoś specjalnie miała na niego ochotę

u nas dziś były smazone camemberty (oczywiście light;-)) kalafior gotowany i szparagi - u nas szparagi po 4zł pęczek

To u nas chyba najtanszy bób,bo po 12 zł za kg. I tak nie kupiłam,jeszcze poczekam jak bedzie po 6:-D:tak:

narobiłyście smaku tym bobem ale trochę szaleństwo 500g za 14 zeta jeszcze. Nie poczuję ze zjedliśmy 0.5kg..tez czekam jak Tycia :-D na 6;-)

rosół :rofl2:

reklama
Do góry