reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robić co to

No to widze,ze mamy podobnie 😁 my dzialalismy 18,19 dc , 26 i 27 dc, pozniej w 33 i 34 dc 😁 teraz mam 44 dc i tylko cien cienia, a @ brak.Zerkalam na te testy po kilku h, ale czesc wyrzucilam 2 zostawilam tak w razie gdyby okazalo sie,ze to naprawde 🤰🤰🤰 a mialas jakies objawy? Wiedzialas,ze jestes w ciazy? Mi z obliczen tez wychodzi 2t2d, albo 3t2d🙈 od ostatniej @ nie moge liczyc,bo wiem,ze nie bylo opcji na zajscie w ciaze.
Trochę miałam piersi tkliwe i czułam się obrzmiała w brzuchu, ale miałam takie przeczucie że jestem w ciąży. To już moja trzecia - nieplanowana🤭

reklama
Trochę miałam piersi tkliwe i czułam się obrzmiała w brzuchu, ale miałam takie przeczucie że jestem w ciąży. To już moja trzecia - nieplanowana🤭
Ja 4 pierwsze stracilam, po tym urodzilam 2 corki- tez nieplanowane obie, bo juz mialam dosc staran, a teraz chcialabym 3,zeby roznicy wieku nie bylo za duzej, ale przez te testy trace nadzieje, ze nadal nic nie pokazuja 🙈

Raz sie ciesze,ze nie tylko ja jestem w podobnej sytuacji, za chwile wszystko mija gdy nie czuje,ze piersi pobolewaja i mam weazenie,ze zaraz @ sie pojawi 🙈 do tego te testy, tyle ich zrobilam - jedne cien cienia inne zas negatywne😶 oszalec mozna, ale nic nie zrobie- trzeba czekac 🙈🙈 zycze powodzenia dla ciebie i maluszka❤

Raz sie ciesze,ze nie tylko ja jestem w podobnej sytuacji, za chwile wszystko mija gdy nie czuje,ze piersi pobolewaja i mam weazenie,ze zaraz @ sie pojawi 🙈 do tego te testy, tyle ich zrobilam - jedne cien cienia inne zas negatywne😶 oszalec mozna, ale nic nie zrobie- trzeba czekac 🙈🙈 zycze powodzenia dla ciebie i maluszka❤
W Holandii nie można robić bety prywatnie? Żeby zapłacić i już? Może pojedziesz do Polski na badanie do miasteczka tuż za granicą? W wielu placówkach można odbierać wyniki online np. Allab laboratoria. Ja na twoim miejscu nie robiłabym testów codziennie. Wybierz sobie jeden test najczulszy i rób co drugi dzień z porannego moczu. Daj znać jak się sytuacja rozwija😀

W Holandii nie można robić bety prywatnie? Żeby zapłacić i już? Może pojedziesz do Polski na badanie do miasteczka tuż za granicą? W wielu placówkach można odbierać wyniki online np. Allab laboratoria. Ja na twoim miejscu nie robiłabym testów codziennie. Wybierz sobie jeden test najczulszy i rób co drugi dzień z porannego moczu. Daj znać jak się sytuacja rozwija😀
Niestety za daleko mam do granicy PL, a z dwojka dzieci i tak byloby ciezko 🙈 tu nie mozna nic prywatnie,na wszystko potrzebne jest skierowanie od rodzinnego😩codziennie juz nie bede robila napewno, ale powtorze napewno 😶 dam,dam znac 🤗

reklama
Do góry