reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robić co to

Najlepiej skonsultuj to z lekarzem.
Ale juz mu napisalam,ze mam test pozytywny i przed zapisaniem do poloznej musze sie upewnic- czekam na odpowiedz jak narazie bezskutecznie 🙈 nawet taka sciema nie zadzialala 😶napisal mi tylko,ze powinnam sie przebadac czy wogole moge miec dzieci😫
Dodam,ze 4 pierwsze ciaze stracilam, po 8 latach urodzilam corke, pozniej po 2 latatch nastepna 😑

reklama
Zrobcie beta hcg i sie dowiecie czy to ciaza czy nie 😊 3mam kciuki!
Staram się o dziecko 4 lata w tym jedno poronienie i syn 15 letni. Mam lekko podwyższony cukier czy stosowanie na własną rękę Glucophage xr 1000 może mi zaszkodzić? Słyszałam, że kobiety często go biorą żeby zajść w ciążę?
Rowniez proponuje konsultacje z lekarzem, kazda z nas jest inna i nie warto sugerowac sie tym, ze inne dziewczyny biora.

Mieszkam W Holandii i na wszystko potrzebuje skierowanie od lekarza rodzinnego😑 a to,ze oni do 12 tygodnia ciazy nie traktuja zbyt powaznie to musze sie prosic i wymyslac🙈
Moze ci dają skierowanie. A o jakiej czulosci robilas test bo najczulszy jest ten o czulosci 10mlU/ml i wtedy moze ci pokazac kreske. Mnie niestety nie pokazał nic 😔

Moze ci dają skierowanie. A o jakiej czulosci robilas test bo najczulszy jest ten o czulosci 10mlU/ml i wtedy moze ci pokazac kreske. Mnie niestety nie pokazał nic 😔
Zrobilam chyba wszystkie mozliwe testy :(
Elektryczny pokazal brak ciazy, ale to bylo przed terminem @. Clearblue zwykly pokazuje cienie, inne rowniez tylko cienie :( bardzo slabo widoczne, a niektore negatywne :( wszystkie robione w roznych dniach i o roznych porach :( zwariowac juz mozna 🙈 ale kolejny powtorze dopiero za kilka dni.

Załączniki

• 20200621_124213.jpg
    20200621_124213.jpg
    561,1 KB · Wyświetleń: 170
  • 20200621_121253.jpg
    20200621_121253.jpg
    969,7 KB · Wyświetleń: 171
  • 20200621_094124.jpg
    20200621_094124.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 170
  • 20200620_104355.jpg
    20200620_104355.jpg
    775,3 KB · Wyświetleń: 175
  • IMG-20200611-WA0044.jpeg
    IMG-20200611-WA0044.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 165
Elektryczny pokazal brak ciazy, ale to bylo przed terminem @. Clearblue zwykly pokazuje cienie, inne rowniez tylko cienie :( bardzo slabo widoczne, a niektore negatywne :( wszystkie robione w roznych dniach i o roznych porach :( zwariowac juz mozna 🙈 ale kolejny powtorze dopiero za kilka dni.
Znam to bo u mnie też tak :/ a okresu brak

Na kilku widze cien cienia. Ja zawsze robie Pink super czuly o czulosci 10mlu/ml kupuje go w rossmanie i nigdy mnie nie oklamal. Moze tez zrob taki o czulosci 10mlU/ml one sa mega czuly tylko z porannego moczu bo wtedy jest wieksze stężenie hormonu a po poludniu rozcienczony mocz jest

reklama
Na kilku widze cien cienia. Ja zawsze robie Pink super czuly o czulosci 10mlu/ml kupuje go w rossmanie i nigdy mnie nie oklamal. Moze tez zrob taki o czulosci 10mlU/ml one sa mega czuly tylko z porannego moczu bo wtedy jest wieksze stężenie hormonu a po poludniu rozcienczony mocz jest
Clearblue ma chyba czulosc 10mlI/ml... napewno powtorze za kilka dni jesli szybciej @ sie nie pojawi:(

Do góry