reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robić co to

Napisalam pod swoim postem 😪😪😪
Na dzien dzisiejszy wynik bety wynosi tylko 21 😪😪😪
Gratulacje! Jesteś w ciąży! Nie rozumiem tych smutnych buziek! Taki wynik świadczy o wczesnej ciąży! Nie słuchaj holenderskich lekarzy idiotów! Powtórz betę za 48h jak będzie wynik przynajmniej 1,5 razy większy to znaczy, że ciąża dobrze się rozwija!😀 ja jak robiłam betę to miałam 30 coś a po 48h 70 coś

reklama
Niby tak, ale wedlug lekarza jest zdecydowanie za niska 😪
Wkurzają mnie ci idioci! Skąd on może wiedzieć kiedy miałaś owulacje? Przecież tego nie wie nikt chyba że miałaś monitoring a wiem że nie miałaś. Mój lekarz też mówił że jest mało chociaż przyrost dobry. Wytłumaczyłam mu że mam nieregularne miesiączki, powiedziałam kiedy działaliśmy i jakoś magicznie się wtedy zgadzało. Czy da ci skierowanie na betę za 48h żeby sprawdzić przyrost? Bo jeśli będzie ok to spokojnie możesz sobie czekać na wizytę u gina

Gratulacje! Jesteś w ciąży! Nie rozumiem tych smutnych buziek! Taki wynik świadczy o wczesnej ciąży! Nie słuchaj holenderskich lekarzy idiotów! Powtórz betę za 48h jak będzie wynik przynajmniej 1,5 razy większy to znaczy, że ciąża dobrze się rozwija!😀 ja jak robiłam betę to miałam 30 coś a po 48h 70 coś
Napewno powtorze, ale mowil takim glosem, ze nie dal mi nadziei w ogole 😶
Kazal zrobic dodatkowe badania jeszcze.

Wkurzają mnie ci idioci! Skąd on może wiedzieć kiedy miałaś owulacje? Przecież tego nie wie nikt chyba że miałaś monitoring a wiem że nie miałaś. Mój lekarz też mówił że jest mało chociaż przyrost dobry. Wytłumaczyłam mu że mam nieregularne miesiączki, powiedziałam kiedy działaliśmy i jakoś magicznie się wtedy zgadzało. Czy da ci skierowanie na betę za 48h żeby sprawdzić przyrost? Bo jeśli będzie ok to spokojnie możesz sobie czekać na wizytę u gina
Tak da mi skierowanie na bete w czwartek i nastepna w poniedzialek jak bedzie w porzadku :( owulacja chyba az tak nie mogla sie przesunac- wychodzi jakies 3 tygodnie roznicy- skoro mi wychodzi 3t3d a jemu 7t1d :( znow ten stres do czwartku 😔 a z tutejszymi lekarzami sie nie dyskutuje- oni maja racje zawsze i musi byc tak jak powiedza😪

reklama
Tak da mi skierowanie na bete w czwartek i nastepna w poniedzialek jak bedzie w porzadku :( owulacja chyba az tak nie mogla sie przesunac- wychodzi jakies 3 tygodnie roznicy- skoro mi wychodzi 3t3d a jemu 7t1d :( znow ten stres do czwartku 😔 a z tutejszymi lekarzami sie nie dyskutuje- oni maja racje zawsze i musi byc tak jak powiedza😪
Ja też mam taką różnicę dlatego termin porodu mam z usg. Okres miałam 30.12 a działaliśmy 1.02 dwa tyg później robiłam betę czyli wg twojego lekarza byłabym w 7 tyg a ja ledwo w 4 byłam więc nie słuchaj ich. Lekarz rodzinny się nie zna. W Polsce lekarz rodzinny nie dałby ci skierowania na betę bo to nie jego profesja. Wysłał by cię do gina. W twojej sytuacji pojechałabym do Polski jak dasz rade żeby iść do gina może da ci jakieś tabletki na podtrzymanie żeby się nic nie stało. Jak masz czekać na wizytę w ND do 12 tyg to wszystko może się zdarzyć z twoją historią.

Do góry