Mariolciaa
Fanka BB :)
Miłka jak ty coś napiszesz to od razu humor wraca.:-)może na Twoich drzwiach wisiała kartka z napisem "Poród Pokazowy"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłka jak ty coś napiszesz to od razu humor wraca.:-)może na Twoich drzwiach wisiała kartka z napisem "Poród Pokazowy"
mi po porodzie jedna polozna wziela Jaska do siebie na 2 godziny zebym sie troche przespala
mysle ze byla to rekompensata za to ze wmawiala mi ze skurcze to nie skurcze a co leci mi po nogach to nie wody plodowe bo jej sie jakis papierek nie zabarwia
normalnie tego nie robily
im wiecej przypominam sobie poprzedni porod, tym bardziej chce mi sie juz 9 miesiac
może na Twoich drzwiach wisiała kartka z napisem "Poród Pokazowy"
trikolor taaaa a ja miałam 4 wizytacje podczas porodu. Jakaś konferencja była czy coś i oprowadzali gości po salach porodowych. Za każdym razem pytali się czy można a ja się zgadzałam. Jak za którymś tam razem wszedł z wizytacją ten sam facet to sam się zmieszał. Siedziałam tam 14h więc miał szansę 2 x się na mnie natknąć .
Tak sobie myślę, że poród nie był taki zły. Teraz z perspektywy czasu to dla mnie pikuś ale po porodzie przez jakiś czas się zapierałam, że to nasze pierwsze i ostatnie dziecko.