reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Moja Alusia nie jest zainteresowana oglądaniem bajek ale lubi niekture reklamy i uwielbia piosenkę z ,,przytulaków,,(tvn style) ale tylko piosenkę bo reszta jej nie interesuje.

reklama
Maje tez nie interesuje tv jedyne jak widzi rybke na mini mini to sie cieszy klaszcze i wrzeszczy :tak: Teletubisie wedlug mnie sa najglupsza bajak jaka moze byc :-D Maksio dopiero zaczal je oglada w tamtym roku a Maja tylko patrzy na nie jak robia papapapap i tez do nich macha i mowi papapa :-D
Maks jedynie oglada mini mini i dobranocke. te mini mini to oglada chyba z godzinke dziennie i nie ma wiecej. Czasami sam nawet wylancza bo albo sie boi (bo on strachliwy) albo mu sie znudzi. Jakis czas temu ogladal Bolka i Lolka na komputerze ale juz mu sie znudzilo.
No ale juz sie robi cieplo na dworze to bedzie szalal z chlopakami szalal na dworze to nawet dobranocki nie bedzie chcial ogladac ;-)

A co o lizania przedmiotow. To Maja lubi lizac kaloryfer (na szczescie zimny :-D ) no i bardzo jej smakuje skorzany naroznik u sasiadow :-D

Maje tez nie interesuje tv jedyne jak widzi rybke na mini mini to sie cieszy klaszcze i wrzeszczy :tak: Teletubisie wedlug mnie sa najglupsza bajak jaka moze byc :-D Maksio dopiero zaczal je oglada w tamtym roku a Maja tylko patrzy na nie jak robia papapapap i tez do nich macha i mowi papapa :-D
Maks jedynie oglada mini mini i dobranocke. te mini mini to oglada chyba z godzinke dziennie i nie ma wiecej. Czasami sam nawet wylancza bo albo sie boi (bo on strachliwy) albo mu sie znudzi. Jakis czas temu ogladal Bolka i Lolka na komputerze ale juz mu sie znudzilo.
No ale juz sie robi cieplo na dworze to bedzie szalal z chlopakami szalal na dworze to nawet dobranocki nie bedzie chcial ogladac ;-)

A co o lizania przedmiotow. To Maja lubi lizac kaloryfer (na szczescie zimny :-D ) no i bardzo jej smakuje skorzany naroznik u sasiadow :-D

Mój kolega nie daje swojemu synkowi oglądać teletubisiów, bo twierdzi, że to działa na podświadomość i programuje dzieci - potem przylecą kosmici i będą nimi sterować)))) A wygląda na takiego normalnego faceta:-) :-) :-)

Widze, ze telewizyjny temat...
Olka telewizor interesuje pod wzgledem technicznym. Jak tu cos przełaczyc nacisnac... Ale zawsze wtedy stoi blisko i Go odganiamy. Nie interesuja go bajki, ale muzyke wszelka lubi i zawsze siada na piosenki w mini mini. Wtedy siedzi i oglada spokojnie. Teletubisie Olka nie interesuja tylko ten dzieciaszek słoneczko jak sie smieje. Teraz juz nie bedzie duzo w domu to i tv troche odpocznie. :tak:

No wełaśnie teraz robi się coraz piękniej to większość czasu dzieciaczki będą spędzać na dworze ja to teraz tylko rano trochę ogarnę mioeszkanie ugotuje jakie papu i reszte dnia spędzamy na spacerku. Super że wreszcie wiosna.:-):-):tak::tak::-D:-D

reklama
Do góry