reklama
Bardzo.
Jestem tego najlepszym przykładem. Ok 1,5 roczku udało mi sie wylizać lamkę po winie już pustą. Właściwie, to 3 lampki. I potem mnie znosiło. Ale podobno się oblizywałam i rodzice nie wiedzieli czemu. Dopiero jak sprzątali, po wizycie, to się zorientowali, czemu.
Papierosy też lubiałam. 2 carmeny (tak się to chyba pisze) zeżarłam.
Najpierw 1, a po kilku tygodniach drugiego. To chyba musiał mi smakować. A już były chowane przede mną. Ale chyba w końcu na dobre mi to wyszło, bo teraz papierosów nie znoszę.
Fuuuj!
Jestem tego najlepszym przykładem. Ok 1,5 roczku udało mi sie wylizać lamkę po winie już pustą. Właściwie, to 3 lampki. I potem mnie znosiło. Ale podobno się oblizywałam i rodzice nie wiedzieli czemu. Dopiero jak sprzątali, po wizycie, to się zorientowali, czemu.
Papierosy też lubiałam. 2 carmeny (tak się to chyba pisze) zeżarłam.
Najpierw 1, a po kilku tygodniach drugiego. To chyba musiał mi smakować. A już były chowane przede mną. Ale chyba w końcu na dobre mi to wyszło, bo teraz papierosów nie znoszę.
Fuuuj!
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka moja Dominika jak widzi puszke od piwa to się uśmiecha od ucha do ucha.
Nawet resztki chciała wypijać z puszki.Ale tak samo jak Ty nie pozwalam jej na to.
Nawet resztki chciała wypijać z puszki.Ale tak samo jak Ty nie pozwalam jej na to.
my malej nie pozwalamy sie bawic pilotami, telefonami i innymi tym podobnymi rzeczami, ale jak mala widzi ze biore pilota do reki to od razu biegnie na czworaka i siada przed telewizotem ... oczywiscie tylko na chwile bo po minucie juz nie jest zaintetresowana to chyba dobrze - po co mi kolejna kinomanka w domu ...
po co mi kolejna kinomanka w domu ...
Żeby mieć chwilę spokoju ;-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
Żeby mieć chwilę spokoju ;-)
To prawda Dominika ogląda w Tv bajki i jest chwilke spokoju.
My na razie nie pozwalamy Jagodzie siedzieć przed TV.
Właściwie TV jest włączony na "jaka to melodia" i jakieś wiadomości.
A potem po kąpieli, jak Jagoda siedzi w innym pokoju, to czasami oglądamy fragment czegoś (nie wiem po co), tym bardziej, że nie siedzimy, tylko coś się robi.
Nawet mojego ulubionego W11 już nie oglądam
Właściwie TV jest włączony na "jaka to melodia" i jakieś wiadomości.
A potem po kąpieli, jak Jagoda siedzi w innym pokoju, to czasami oglądamy fragment czegoś (nie wiem po co), tym bardziej, że nie siedzimy, tylko coś się robi.
Nawet mojego ulubionego W11 już nie oglądam
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor zaczął sie interesować tv ale u mnie to najczęściej muzyka leci i wyłanczam obraz i tylko głos słychać i po sprawie.Bajek jeszcze mu nie puszczam bo uważam,że to na oczy szkodzi.Jeszcze się w życiu chłopak naogląda.
Podziel się: