reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

u nas mala oglada bajki wieczorem z michalem ... ale prawie nigdy nie usiedzi do konca ... zawsze ja cos innego zainteresuje w miedzy czasie ...
rano tez czasami jej cos wlacze ale wlasciwie to nie jest zainteresowana ...

reklama
Ja się śmieję, że jak Jagoda podrośnie, to będąz mężem siedzieć przed kompem a ja ich będę miała z głowy na kilka godzin ;p.
Może sobie kąpiel wtedy zrobię w pianie i z innymi bajerami ;p
Albo po prostu walnę się na łóżko i pośpię

Ech - pomarzyć ;p

Kuba na razie nie interesuje się telewizją i bardzo dobrze;-). Za to jak widzi tego kota przed wieczorynką, to zawsze piszczy i aż podskakuje z radości:-).

A moja niuńka ma swoją ulubioną reklamę - to reklama Actimela ja mama ubiera taką kilkuletnią dziewczynkę w kilka warstw (sweter, bezrękawnik, kurtka, czapka, szalik, rękawiczki) - jak Ingunia usłyszy muzyczkę z tej reklamy, to momentalnie zastyga przed telewiorem i siedzi jak zahipnotyzowana)) Poza tym się nie interesuje tv, chociaż czasmi zdarzy jej się poklepać ekran))

Antosiowi nie pozwalam ogladac tv ale na kompie to innego, jest inny ekran i Antek jest juz zagorzałym fanem teletubisiów! włączam n laptopie tubisie, sadzam Małego w foteliku i mam co najmniej 40 min spokoju:-)

Mój przy Teletubisiach nawet 5 min. nie usiedzi:no:. Ale Karolina też dłuuugo nie interesowała się bajkami, wolała bardziej mobilne zabawy;-). Za to potem miała taki okres, że cały czas za nami chodziła i było tylko "włącz mi baje":baffled:. Na szczęście szybko ją z tego wyleczyliśmy:-).

reklama
Do góry