reklama
problem w tym ze jeszcze nic nie ustalone - polecam lekture odpowiedniego watku :
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...79/zjazd-kwietniowek-2006-a-5789/#post1061026
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...79/zjazd-kwietniowek-2006-a-5789/#post1061026
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Właśnie położyłam się na chwilę z książką w sypialni, a mój maluch widząc to wdrapał się na łóżko sam. Tym sposobem zniknął mój ostatni azyl spokoju. A schodzić z łóżka oczywiście też jeszcze nie potrafi, więc trzeba będzie jeszcze bardziej łobuzo pilnować.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pieknie Zuzia brawa dla Kubusia.My mamy dosc wysoko lozko i Victor tylko staje przy nim.
Magdaleona
Fanka BB :)
No to Zuziza jakiś alpinista Ci rośnie
Gdzies czytałam, że nie pownno sie w ogóle reagowac, a tym bardziej zakazywac, w odpowiednim momencie dziecko znajdzie jakąs inną lepsza " zabawkę" i zapomni o tym..." dzwonieniu" :-)
cos w tym jest, koleżnaka opowiadała jak ich 2-letnia córcia weszła nagle do łazienki gdzie sie tatus kapał, no i tatus od razu zakrył reka swoje klejnoty, a mała bardzo się tym zainteresowała i przez dłuższy czas nie dawala mu spokoju, jak tylko tatus pojawial sie w majtkach to ona od razu chwytała go za klejnoty i pytała "cio to?" śmiali się bo pewnie gdyby zakrył wtedy w łazience np ucho to ona pewnie zainteresowałaby się uchem
cos w tym jest, koleżnaka opowiadała jak ich 2-letnia córcia weszła nagle do łazienki gdzie sie tatus kapał, no i tatus od razu zakrył reka swoje klejnoty, a mała bardzo się tym zainteresowała i przez dłuższy czas nie dawala mu spokoju, jak tylko tatus pojawial sie w majtkach to ona od razu chwytała go za klejnoty i pytała "cio to?" śmiali się bo pewnie gdyby zakrył wtedy w łazience np ucho to ona pewnie zainteresowałaby się uchem
Z nowych umiejętności to Karolcia od jakiegoś czasu w końcu pije z kubka niekapka :-) wszędzie już staje i próbuje się puszczać na szczęście ma miękkie lądowanie - na pampersie
reklama
Podziel się: