reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

nooo, brawa dla wszystkich dzieciaczków!!!!

Łoj nasz Matiu się z WF-u poprawił;-), Jeszcze mu daleko do samodzielnego wstawania, ale siadac już też kombinuje sam. A wogóle to najbardziej chce cały czas na nogach i rodzice pod paszki go oprowadzają tam i tu. Wiem ,ze chodziki są be be ale w trosce o nasze kręgosłupy odkupiliśmy chodzik. Mamy go od soboty i troszkę Mateuszek w nim pochodzi, ale i tak woli z mamą albo z tatą. Fortuny nie wydaliśmy, więc chociaz pobawi sie w nim kilka chwil. Jeszcze nie staje sam w łózeczku, ale kombinuje.

Z pozostałych przedmiotów ma zaliczone egzaminy:tak:

Ostatnio zaczął pokazywać, ze czegoś nie chce kiwając główką.

reklama
Oj wie, wie!!!;-)

Nie wiem czy juz poruszałyście to na forum. Pytanie do mam 21 palczastych dzieci;-) .Czy Wasze pociechy też tak niemiłosiernie bawią się swoim przyrodzeniem? Mój mąż jak go kąpie to się denerwuje jak Mateuszek "dzwoni", h,hi, no bo jak mam napisać, zeby mnie oskarżyli:-D , a ja widze, ze im bardziej mu ise zakazuje tym bardziej "dzwoni". A moze nie powinnam pytać?

Victor jeszcze nie odkryl siusiaka nie wiem kiedy to odkryje ale juz powoli czegos tam na dole szuka niestety wtedy kiedy jest pampers.W kapieli zabawki a na przewijaku wszystko go interesuje co na podlodze i scianach.Oj nie wiem kiedy on go znajdzie:confused:

Lidijka już pisałysmy o zabawach siusiakiem:-D :-D :-D Antoś bez przerwy to robi jak tylko jest na golasa:-D smiejemy się z mężem żeby za mocno go nie ścisnął:-) :-) :-)

Brawo dla wszystkich dzieci i ich postępowań w rrozwoju fizycznym.
Nasza Dominika dzis sama ustała w łóżeczku i sie bawiła karuzelą.Cisza i spokój był.A coraz bardziej wstaje przy różnych przedmiotach i sie przy nich porusza.

Gratulacje,gratulacje dla wszystkich maluszkow!!!!!!!!
Vici wyslalam Ci na priva :)
Lidijka Franklin tak sie targa z pytonka ze se malo nie urwie....:zawstydzona/y: zero delikatnosci w stosunku do wlasnych klejnotow ;-)

Dzięki za pochwały!

A zapomniałam wczoraj napisać, że Jagoda potrafi śpiewać :)
Dokładnie tak, jak psy, kiedy słyszą muzykę i wyją ;p Jagoda robi to samo.
Gra muzyka lub ja coś śpiewam i Jagoda włącza swoje "śpiewy" czyli wyje. A jak jej się to podoba.
Do tej pory tak sobie śpiewała tylko w wózku na spacerze przez snem :)

reklama
Do góry