reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

BUBA Franco super wygląda w tej pracle.

A to osiągnięcia mojej córeczki już ma 2 dolne jedyneczki.
Umie już sama do perfekcji usiąś z każdej pozycji.Raczkujemy od tygodnia i super jej to wychodzi.I od 2czy 3 dni sama staje trzymając się poręczy od łóżka.

reklama
Antek w końcu raczkuje! do tej pory przemieszczał się turlajac, czasami udało mu się prawie raczkować a dzisiaj sukcess raczka, nózka, rączka, nóżka.....:-D :-D :-D i tak przeszedł pare dobrych metrów:-D :-D :-D
a zębów nadal nie ma :-) :-) :-)

Rybciu Gratulacje dla Dominisi :-) Dzielna dziewczynka!!!
Maarta no to jak Antoni ruszyl w swiat to sie kochaniutka w cierpliwosc hurtowo zaopatrz ;-)

Moje dziecko zrobilo dzis samodzielnie pierwsze kroczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! otoz Moj maly brzdac bawil sie w kuchni a ja cos tam sprzatalam.Nagle patrze a on wstaje i pcha do przodu odkurzacz:szok: :szok: :szok: robil kroki jak zolniez na defiladzie:-D :-D :-D wygladalo to bosko! No i taki prezencik mamuni zrobil.

Buba - gratulacje dla Franka:-). Mój też tak pcha swój wózek z klockami, wygląda to prześmiesznie, jak tak jeździ po całym mieszkaniu:-D.
Innym dzieciaczkom też gratulujemy najnowszych osiągnięć:-)

No to my tez do was dolanczamy:tak:
Ja juz wczesniej o tym pisalam ze Majka wstala przy chodziku i zaczela isc, tatus ja kontrolowal :tak:
Bylismy zaskoczeni ze jej sie udalo a ona tym bardziej byla zaskoczona ta sytuacja:))))

Wiecie co? A mnie to już głupio pisać o Olku...:zawstydzona/y::-( Ja tu sie chciałam chwalić ze Mały wczoraj samodzielnie usiadł a tu widzę Wasze dzieci juz za chodzienie sie biorą... No i moją radość szlag trafił... To o drugim ząbku już mówic nie bede...:no:

reklama
Irlandia, no co Ty???!!!! Przestań! Cieszymy sie bardzo, że Olo dołącza do grona siedzących i zębatych kwietniaczków:-) Pamiętaj wszytskie dzieci mają swoj czas na kolejne osiągniecia a nam pozostaje czekać, a potem się cieszyć. Gratulacje więc dla Oleczka i buziaki :-D

Do góry