reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
tak - nasze dzizeci sa teraz na etapie uwielbiania takich kilkulatkow ktore sie z nimi z checia bawia :) wczoraj byli u nas znajomi z 5 latka i jak oboje z michalem dopadli do malej to ta nie wiedziala na kogo sie patrzec :)

Joaska masz malego odkrywczynie w domciu wiec wez kochana cos na wzmocnienie nerwow ;-)
Franek tez uwielbia dzieci,obojetnie w jakim wieku.Wazne aby chcialy sie z nim bawic
:tak:
czarownica spelniam Twoje zyczenie.Tak wlasnie wyglada Franek jak bawi sie w pralce.......

Viki ostatnio namietnie cwiczy wstawanie. Juz nawet 5 min nie usiedzi w miejscu - raczkuje do najblizszego mebla (albo nozek mamy) i sie podnosi. Jeszcze ma problemy z rownowaga wiec wszedzie musze za nia latac.
Dzis byl moj pierwszy dzien urlopu i mowie wam - jestem wykonczona!! Ledwo przetrwalam do 19 (w oczekiwaniu na meza) i jak tlyko sie pojawil to sie ulotnilam z domku na zakupki bo normalnie wymieklam. Rece mi odpadaly, kregoslup strasnzie bolal i bylam tak wkurzona, ze az zaczelam krzyczec na swoja kochana coreczke :zawstydzona/y: Chyba wykoncze sie nerwowo na tym urlopie :-D

Priscilla trzymaj sie kochana dzielnie,trzymaj to dopiero poczatki zobaczysz za tydzien jak ja bedziesz po szafkach i pralkach szukala i z regalow sciagasla ;-) a na nerwki lampeczke winka na ukojenie sobie zafunduj ;-)
Margarett pewnie innae atrakcje znajda sie w miejsce pralki ;-)

Buba Franek to debesciak,u nas pralka nie wchodzi w gre bo lazienke zamykam i nie ma dostepu.
Priscilla trzymaj sie nie bedzie zle;-)

Oj z tym winkiem to swietny pomysl - mam nadzieje, ze przez te 2 tyg nie wpadne w alkoholizm :-D
Czy Wasze dzieciaczki tez tak czesto upadaja na glowe? Viki przewraca sie caly czas na glowke i to uderza z reguly o podloge. Zastanawiam sie czy nic jej nie bedzie od tych upadkow. Staram sie caly czas ja asekurowac, ale zawsze na minutke spuszcze ja z oka i wtedy BUUUM

reklama
Też mi się wydaje że nasze dzieci wbrew pozorom maja mocne głowki... Antek tez bez przerwy wali głowa w podłoge jak raczkuje!
Buba zdjęcia Franka-rewelka!! Antek tez zafascynowany jest pralka ale nie do tego stopnia żeby do niej wchodzić hehhe:-):-):-)
Priscilla Gratulacje dla Viki, niedługo zacznie zasuwać po podłodze....:-)

Do góry