reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Dzisiaj bawiłam się z Klaudią w zabawę "dosięgnij mnie". Pokazywałam jej jakieś nowe i fajne dla niej rzeczy np. okulary, ramkę ze zdjęciem i stawiałam w sporej odleglości do niej tak aby zmusić ją do pójścia na przód. Udało się. To jeszcze nie raczkowanie ale podrzucala pupę i bardzo szybko szla do przodu. Ubaw miałam z niej że hoho. A.jak się cieszyła jak mogła wreszcie dotknąć. Oczywiście zabawa tymi rzeczami trwała tylko chwilkę bo to niestety nie są zabawki dla niemowląt.

No i wreszcie siadła. Siedzi sama jak ta lala. Jeszcze może nie super sztywno ale zawsze to coś. Na dowód wklejam zdjęcia i wierzcie mi że sama tak usiadła a nie usadzona do zdjęcia.
dsc02345ji9.jpg

dsc02347ry7.jpg

dsc02407gy1.jpg

Dori gratujacje!!! Naprawde Klaudia się świetnie rozwija. Mój mały leniuszek jeszcze nawet sam nie siada, musi mieć podparcie...

Dori - gratulacje! Klaudia juz pieknie siedzi! :)

Idzia! gratulujemy stopki! :) Moj Norbik podobno tez juz to opracowal, ale niestety na wlasne oczy jeszcze nie widzialam (najbardziej zywy i skory do figli jest przed poludniem, a wtedy to ja jestem w pracy).

rybciu - jak te piastki sie mieszcza w takiej malej buzce ??? kamilka tez tak robi :)

dori - ogromne gratulacje - kolejny postep w rozwoju dzidzi ;)

ewcik - tez gratuluje i mam nadzieje ze w weekend zobaczysz :)

reklama
Dori niesamowiete że Klaudia tak ładnie siedzi :) OGROMNE GRATULACJE DLA NIEJ!
Idziu - gratulacje dla Kamilki z okazji nóżki w buzi! W końcu się doczekałaś!
Ewcik dla gratulacje dla Norbika!

Do góry