reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Bardzo moźliwe,ze wasze ze wasze pociechy zaczna smigac szybko :) a wtedy wspomnieniem bedzie to jak to błogo było kiedy tak sobie lezały ;)

Buba - masz rację, ja już wiem jak to jest ;) :laugh: ;D. Fajnie siedzi Twój synek. My Kubusia też tak raz posadziliśmy z ciekawości i na chwilkę siedział, a potem klap na boczek (upadek kontrolowany przez nas ;D).

buba - moja mala tez nie cierpi lezenia na brzuchu ... czasmi jak sie zdenerwuje to sie przekreci na plecy a czasami to sie tylko wkurzy, polozy glowe na pieluszce i sie wydziera :) a walenie stopami w podloge i pedalowanie to tez ulubione zajecie kamilki - smieje sie ze nawet podczas cycoloenia ona kilometry nozkami robi :) Franko slicznie siedzi :) ja tez malej nie sadzam jeszcze ...

zuzia - moja mala uwielbia tak podskakiwac - robi to od kilku dni ... potrafi tak nawet 15 minut :) jestesmy z mezem w ciezkim szoku - ale jaki widok :) i mala jaka zachwycona ;D a twoja KArolinka to bardzo szybko chodzila 8) michal mial 11 mies jak zaczal chodzic ;D

Kiedys juz pisalam ze Maja zaczela sie pzrekrecac na brzuszek zanim skonczyla 4 miesiac n i teraz to koszmar caly czas sie pzrekreca na brzuszek bo wygosdniej i oczywiscie wiecej widzi.
A od kilku dni spi tylko na brzuszku:))) poloze ja na plecach a ona odrazu hop na brzuszek rece kolo glowy i spi cala noc:))))
Co ona jeszcze potrafi no obgryza siobie paznokcie u nog:)))) czasami tak nimi wywija ze chyba da je niedlugo za glowe:))))ona odpoczatku trzymala caly czas nozki w powietrzu :)))
A dzis pierwszy raz oparla sie na stopkach a nie na kolankach pani rehabilitantkla powiedziala ze juz lada chwila moze zaczac raczkowac ale o tym juz na innym watku:)))

moj victorek uwielbia przekrecac sie na brzuch i zpowrotem a na rzewijaku to kopie mame i ma przy tym ubaw,stopami jeszcze sie nie bardzo interesuje narazie bawi go przewracanie ;D

reklama
Do góry