reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Eh, a mój Misiak już od dawna mówi mama... jak zaczyna płakać ;) Smiesznie to brzmi ;)
A dziś to mi łezka poleciała ze wzruszenia, bo jak wróciłam z pracy to Misiu siedział przytrzymywany przez Babcię, podeszłam a on uśmiechnął się od ucha do ucha i wpadł mi w ramiona, ale tak świadomie a nie z braku równowagi :) Nawet Teściówka była w szoku :)
A w ogóle to on chce tylko siedzieć, nie chce już leżeć ;)

reklama
zuczek - prawda ze to cudowne przezycie  :)

a moja mala dzis po raz pierwszy zciagnela sobie skarpete z nogi  ... ostatnio jej ulubiona pozycja to trzymanie sie za nogi w gorze - i jak tu zmienic pieluche w takiej pozycji - albo zalozyc ubranka ;)

Olo jak marudzi to trzyma cztery palce w buzi i woła "mamamama" Też to ładnie brzmi.
Żuczku cudne przeżycie...
U nas Mały jak widzi mnie albo tatę po dłuższej nieobecności to uśmiecha się od ucha do ucha i trze piętką o piętkę. Widać, że się cieszy, prawie jakby tańczył na leżąco. No i kilometry przy jedzeniu też robi jak Kamilka Idzi.

A moja Dominisia ostatnio jak gaworzy wkłada całą piąstke do buzi i dziwne dzwięki oddaje.A najlepiej jak piszczy i coś się do niej powie to odpowie nie.A tak to lubi mówić mmmmmm z piąstką w ustach.Później wkleje fotke jak trzyma tą piąstke w ustach.

Rozgadały sie nam te kwietniowe dzieciaczki :)
Irlandia mój tez tak jak twój Olo jak widzi tatę to sie uśmiecha i trze z radości nóźkami,a tata pęka z dumy!

reklama
zapomnialam napisac o najwazniejszym - wreszcie doczekalam sie nogo w buzi :) mam na to dowod :) no i teraz jest to ulubiona pozycja malej 8)

Do góry