Rybciu usmiechniety moj babel jest jak lezy na brzuszku bo matka-wariatka na rzesach staje zeby go zabawic by sie chlopak nie znarowil i polezal chwilke :laugh: :laugh: :laugh:a jak u was z lezeniem na brzuszku?
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Buba Dominisia od samego początku lubi leżeć na brzuszku.Wtedy widzi świat z innej strony.A nie cały czas sufit.Lub coś co jest koło niej jak leży na boczku.
Rybcia_21
BUBA to zato Franek szybciutko nauczył sie przekręcać na plecki.Moja Dominisia to mało jeszcze z brzuszka na plecki się przekreci.
Rybcia_21
zuzia1 moja Dominisia to juz by chciała chodzić.też tak robi jak ja trzymam u siebie na nogach.
Zuzia Twój synek ćwiczy sobie mięśnie nóg.Pewnie szybko zacznie śmigac Franek tez tak robi,tylko ze on czasami z calej sily trafia mnie w brzuch...Umie tez siedzac utrzymac sie sam raczkami dosc dlugo ale nie sadzam go wogole bo to jeszcze stanowczo za wczesnie dla niego.Bedzie siedzial jak nauczy sie sam siadac.
Rybciu silną masz ta córe moj tez tymi stopkami pedaluje robiac kilometry na lezaco ale jego ulubiona zabawa jest zadzieranie nog do gory i z calym impetem walenie nimi o podloge!!Tłumacze mu ze stópki sobie poobija a on z radością dalej swoje stawiając cały dom na nogi ;D
Rybciu silną masz ta córe moj tez tymi stopkami pedaluje robiac kilometry na lezaco ale jego ulubiona zabawa jest zadzieranie nog do gory i z calym impetem walenie nimi o podloge!!Tłumacze mu ze stópki sobie poobija a on z radością dalej swoje stawiając cały dom na nogi ;D
reklama
Rybcia_21
Możliwe zuziu1 że nasz dzieciaczki będą szybciutko chodzić.Ja jak mi mama mówiła też szybciutko chodziłam bo maiłam 10,5 miesiaca.Kto wie może pójdzie za moim rodzeństwem bo siostra miała 9 miesięcy.
Podziel się: