reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
U nas zdecydowanie rządzi 3.

jak jest czegoś lub kogoś więcej niż 1 to jest trzy!!! i pokazuje na paluszkach :-)

No i oczywiście ile ma latek? tez jest 3 :-)

A z literek dominuje B(but) i M (mama, Mc Donald) :tak:wszedzie je rozpozna.

A ponadto rozpoznaje już wszytkie maki samochodów. Idziemy na spacer a On mi melduje jakie samochody jadą, jakie stoją. Oprócz tego widzi wszystkie kosze na śmieci i przeżywa FEEEE, FUUUU, itd

Ostatnia edycja:
Chciałam się pochwalic, że Inguch nieźle śmiga na tym rowerku bezpedałowym:tak: Jak byli chłopaki mojego brata, to się we trójke kłócili o ten rowerek i od tamej pory Inguch bardzo lubi na nim jeździć:-) Głównie po domu ale nieźle jej idzie - nawet próbuje podnosić obie nóżki naraz i utrzymywać równowagę:tak:

asiun gratulacje dla Ingi :)

a ja tylkocdodam ze nasza mala osignela kolejna umiejetnosc - zasypianie i spanie bez smoka :) wyszlo przez przypadek i tak juz zostalo ... akcja zaczela sie w nocy z czw. na piatek ...

oj przydaja :) mala przez 1,5 tyg tak pogryzla smoka ze caly byl dziurawy i nie dawal sie ssac ... a my nie mielismy zapasowego i mielismy nocke z glowy ... szkoda tylko ze nastepnego ranka moj ojciec z mama jechali w dluzsza trase ... nie byli zbyt wyspani ... nastepnej nocy tylko 2 razy do niej wstawalam bo sie obudzila i brakowalo jej dyducha a nastepne noce juz po staremu - cale przespane ...
nie wiecie jak sie ciesze :) HURA :)

reklama
Do góry